Uusimmat

”Babylon 5 kohtaa FTL:n”: suomalaisstrategia aloitti Kickstarter-keräyksen

06.10.2015 15:30 Miikka Lehtonen

”Babylon 5 kohtaa FTL:n”. Tämä on hyvä tapa aloittaa pelin kuvaus, jos haluaa meikäläisen välittömän ja jakamattoman mielenkiinnon. Ja näin teki suomalainen Bugbyte, jonka Battlestation: Harbinger -peli on juuri tätä.

Strategiaa, niin vuoropohjaista kuin tosiaikaistakin, avaruusaseman hallintaa, pimeydessä kiiltäviä lasereita, hyökkäysaluksia liekeissä ja muuta kaikkea reteää. Omien jorinoideni sijaan heitetään kehiin tiimin oma Kickstarter-video, joka saa hoitaa puhumisen.

Pelistä on todellakin julkaistu jo Battlestation: Harbinger -nimellä kulkeva mobiiliversio, mutta tänään alkaneessa Kickstarter-keräyksessä Bugbyte pyrkii keräämään rahaa paranneltuun tietokoneversioon, joka lisää peliin jos jonkinlaista kamaa ja tuunailee sitä monilla tavoilla. Jos tavoitteet täyttyvät, parannukset tulevat myös mobiiliversioon. Hakusessa on 10 000 taalan potti ja mukaan pääsee halvimmillaan kahdeksalla taalalla, mikä oikeuttaa pelin lataamiseen, kun se on valmis. Toki niitä korkeampiakin tasoja löytyy.

Ja jos nyt et millään malta odotella Harbingerin Extended Editionia, sen mobiiliversion voi napata mukaansa vaikka tänään AppStoresta tai Google Playsta.

Lähde: Kickstarter

Lisätietoja: Battlestation