Uusimmat

Baldur’s Gate Enhanced Edition hävisi myynnistä, syynä oikeussäätö

20.06.2013 16:00 Miikka Lehtonen

Ah, lakimiehet ja sopimusselvitykset! Missä olisimmekaan ilman teitä? Ai niin, paratiisissa. Tuorein lakikoiran puraisun uhri on Baldur’s Gate: Enhanced Edition, joka hävisi sopimusteknisistä syistä bittiwarppiin.

Baldur’s Gate: Enhanced Edition tuntui alusta saakka hieman turhalta tempaukselta, sillä suurimman osan sen uudistuksista oli saanut peliin jo vuosien ajan modien avulla. Suurempi reso? Pienet tuunaukset? Tervetuloa vuoteen 2008!

Nyt kävi sitten niin, että asiasta ei tarvitse enää kamalasti huolehtia ainakaan hetkeen, sillä Baldur’s Gate: Enhanced Editionia ei toistaiseksi myydä enää missään. Pelin kehittänyt ja julkaissut Beamdog on poistanut sen omasta verkkokaupastaan ja Applen AppStoresta. Syynä on oikeusjuttu.

”Poistimme äskettäin Baldur’s Gate: Enhanced Editionin myynnistä. Jouduimme ottamaan tämän askeleen julkaisukumppanimme pyynnöstä selvitellessämme joitain sopimusteknisiä asioita. Ennen kuin tämä asia on selvitetty, emme valitettavasti voi julkaista Baldur’s Gate: Enhanced Editioniin päivityksiä emmekä pelin Android-versiota”, kertoi Beamdogin julkaisu.

Lisäinfoa siitä, mitä tämä tarkoittaa pelin tulevaisuuden ja sen jo ostaneiden kannalta voi käydä vilkuilemassa pelin saitilta, jonne Beamdogin väki on heittänyt usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lisätietoja: Beamdog