Batman ja Teräsmies vastakkain, erä 2

08.06.2016 15:00 | Jukka O. Kauppinen

E3-messuja odotellessa kansalle tarjotaan vänkää hupia huhujen ja vuotojen muodossa. Mitä mikäkin firma aikoo pikapuoliin meille esitellä? No ainakin supersankarimättö Injustice 2:n.

Supersankarihuumaa hyödyntänyt Injustice: Gods Among Us ei ollut erityisen hyvä peli, mutta olihan siinä silti kelpo potentiaalia. Ja tarinakin oli ihan parasta supersankarihöpöä:

Ei taida olla ensimmäinen tai toinenkaan kerta, kun Teräsmies on pahis. Yleensä pahistelun jälkiseuraukset ovat olleet korjattavissa , mutta tällä kertaa Metropoliksessa on tapahtunut jotain peruuttamatonta. Batmanin arkkivihollinen Jokeri on tuhonnut Metropoliksen, ja huijannut Teräsmiehen tappamaan raskaana olleen Lois Lanen ja heidän syntymättömän lapsen. Teris ei asiaa sulata ja tappaa raivonvallassa Jokerin suoraan Batmanin silmien alla, ja päättää aloittaa uudella alulla, jossa ihmiset elävät hänen sääntöjensä mukaan. Batman ei hyväksy Teräsmiehen päätöstä, mistä rakentuu sotaisa vastakkainasettelu Teriksen hallinnon ja Batmanin kapinapuolen välillä.

Kyllä tuosta kunnon leffakin olisi syntynyt, mutta tehtiinpä sitten semmoinen ”ihan jees” -tappelupeli.

Injustice 2

Ehkä toisella kertaa homma onnistuu paremmin, sillä Injustice 2 vuosi julkisuuteen julisteen muodossa. Luultavasti luvassa on eeppistä taistelua Warner-sankareiden kesken, uusilla konsoleilla. Ensi viikolla tiedämme paremmin, kunhan E3 jyrähtää käyntiin.

Lähde: Polygon

Lisää aiheesta

Injustice: Gods Among Us (PS3, Wii U, Xbox 360)