UUSIMMAT

Battlefield 4: 17 minuuttia pelivideota. Tässä. Nyt.

27.03.2013 10:34 | Miikka Lehtonen

Kuten tarkkaavaisimmat jo huomasivat, Battlefield 4 on tulossa. EA esittelee peliä parhaillaan toimittajille ja mukana menossa on myös meidän oma päätoimittajamme. Mutta entä me Suomeen jääneet? Mitä me saamme? No miten olisi 17 minuuttia pelikuvaa?

Tässä sitä on. 17 minuuttia ihka-aitoa pelikuvaa Battlefield 4:stä.

 

Ja heitetään kaupan päälle vielä trailerikin.

 

Sitten odottamaan infoa siitä kiinnostavammasta jutusta, eli moninpelistä. Itse peli ilmestyy syksyllä 2013.

Keskustelu

Omalla kohdalla gameplayn katsominen loppui siihen paikkaan kun joutui kolme pistesarjaa laittaan kaveriin 20m päässä ennen kuin pikseliukko kuoli.. Ei näin, ei näin. Kaipaan kyllä niitä ekan RO:n, OFP:n ja Ghost Reconin tyylisiä pelejä.

@8
Hahah, tommosilla palkinnoilla voi pyyhkiä persettä. Esim aseiden äänet on niin tunnottomia kuin olla ja voi, puhumattakaan ajoneuvojen looppaavista moottorin ”mörinöistä” (panssarivaunut kuulostaa joltain nikko-autoilta). En tiedä mitä palkitsemisen arvoista niissä oli.

Eipä saanu tämä vielä oikein syttymään. Saa olla paljon muutoksia kolmoseen verrattuna että viitsii harkita hankintaa. Multiplayeriä odotellessa kun se tässä kiinnostaa.

@4 Tylsillä äänillä? Battlefield 3 on palkittu parhaasta äänimaailmasta ja kyllä sen huomaa.
@6 Frostbite 3.0

Oli kyllä semmoinen putkinäkö päällä, että häiritsi jo videota katsellessa.

Jeh, kyllä kaikki on taas sitten niin päin v*t*ua kuin olla vaan voi.

Sori, mutta kenelle näitä pelejä ollaan kaupittelemassa? Meikäläistä ei voisi vähempää kiinnostaa joku call of dutystä apinoitu putkijuoksuyksinpelikampanja vaan moninpeli mistä Battlefieldeissä on ollut kysymys. No, mitä tuon videon perusteella voin kertoa, niin samaa ankeaa räimettä tylsillä äänillä höystettynä kuten edeltäjänsä Battlefield 3. Moninpeli tuskin tulee hirveästi eroamaan Battlefield 3:sta, eri mapit ja ehkä jotain uusia pelimuotoja. Aika meh-meininkiä.

Moninpelikuvaa ja infoa siitä odotellessa. Jollain rihannalla höystetyt mainokset voi myös tunkea johonkin mihin aurinko ei paista.

Jep. Enemmän lintuja vaan.
Jospa sitä tälläkertaa sais hostattavat dedit ja mod-toolit.

Muropaketin uusimmat