Uusimmat

Battlefield-nettiräiskintää Warhammer-maailmassa? Juuri sitä on Eternal Crusade!

Warhammer 40K: Eternal Crusade

07.07.2016 10:00 Jukka O. Kauppinen

60 pelaajan nettiräiskintää Warhammer-maailmassa, Battlefield-pelien hengessä? Myyty!

Miikka Lehtonen matkusti Lontooseen ottamaan selvää uuden Warhammer-pelin myyttisistä ominaisuuksista. Eternal Crusader kun ei ole ihan mikä tahansa Warhammer!

Lontoon länsipuolella sijaitsevaan Namco Bandain uudenkarheaan konttoriin oli raahattu pelitoimittajien ja Warhammer 40K -cosplayaajien ohella myös kehitystiimi, jonka edustajat puhelivat pelistään, sen vaiheista ja myös omasta visiostaan.

Nykykunnossaan Eternal Crusade on käytännössä kuin Warhammer 40K -lisenssillä varustettu Battlefield, jonka yksittäisten matsien ympärille on kasattu ikuinen ja dynaaminen sota. Kaukainen planeetta on joutunut neljän sotivan osapuolen huomioiden kohteeksi, jolloin sekä ihmisten imperiumi, kaaoksen petturilegioonat, sotaisat örkit ja muinaiset eldarit ovat pistäneet rähinäksi.

Kunkin kampanjan aluksi planeetan pinnalle on piirretty rintamalinjoja, joita täplittävät eri osapuolten linnoitteet, tukikohdat ja muut tärkeät jutut. Peli heittelee sitten näihin kiintopisteisiin taisteluita, joissa vaikka kaaoksen joukot yrittävät valloittaa örkkien leirin tai ihmiset ja eldarit vain käyvät avointa rintamasotaa.

Tässä kohtaa pelaajat pääsevät sitten hyppimään mukaan matseihin, joihin tulee mahtumaan maksimissaan 30 pelaajaa kummallekin puolelle. Taistelukentällä nähdään jalkaväen ohella raskaampaakin kalustoa, kuten miehistönkuljetusvaunuja, tankkeja ja lennokkeja. Kehitystiimin visioissa on heitellä mukaan suurempaa ja vielä eeppisempääkin kalustoa, jolloin jalkaväen sijaan taistelukentällä voitaisiin nähdä vaikka pelkästään panssarivaunuja, taistelukävelijöitä ja muita suuria sotakoneita.

Lue koko artikkeli: Warhammer 40K: Eternal Crusade -ensikosketus – kuin fantastinen Battlefield

Warhammer 40K: Eternal Crusade

Warhammer 40K: Eternal Crusade

Lisää aiheesta

Battlefleet Gothic: Armada on rautaista avaruussotaa (PC)

Total War: Warhammer on paras Total War ja pakkohankinta (PC)

Warhammer – The End Times: Vermintide (PC, PS4, Xbox One)

Warhammer 40K: Deathwatch – Tyranid Invasion (iOS)

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat