Uusimmat

Battlefield-sarja saa lisää jatkoa, nyt Xbox 360:llä ja PS3:lla

21.08.2006 15:27 Jukka O. Kauppinen

Ruotsalaista Digital Illusionsia voi vain kehua menestyksestään. Muutaman harrastajan harrasteputiikista kasvoi Pohjoismaiden suurin pelistudio, eikä menestykselle näy loppua. Nyt yhtiö julkisti menestyksekkäimmän pelisarjansa, Battlefieldien seuraavan osan.

Seuraavaa Battlefieldiä ei tunnisteta enää pelkästään numeroilla, vaan peli on nimeltään Battlefield: Bad Company. Sitä työstetään Xbox 360:lle ja PS3:lle.

Bad Companyssä pelaaja tipautetaan vihollisen linjojen taakse sotilasryhmän kera. Tavoite ei ole järin kunniakas, vaan pelaaja aikoo haalia omaan taskuunsa niin kahmaloittain kultaa kuin kostaa.

Peli tarjoaa ”elokuvamaisen yksinpelielämyksen, jota höystetään seikkailulla ja mustalla huumorilla.”

 

Bad Company käyttää Digital Illusionsin omaa Frostbite-pelimoottoria, ja sen pitäisi tarjota hiekkalaatikkomainen pelikokemus, jossa voi vapaasti mellastaa ja pistää kaiken romuksi.

Pelifirma itse kehuu meininkiä seuraavasti:

”DICEn moninpelien sydämestä löytää vauhdikkaan, kiivaan ja odottamattoman hiekkalaatikkomaisen kokemuksen, jossa mitä tahansa voi sattua koska tahansa. Tuomme saman kokemuksen Battlefield: Bad Companyn yksinpelitarinaan. 90% pelimaailman asioista voi tuhoutua ja pelimahdollisuudet ovat rajoittamattomat. Pelikenttä muuttuu jatkuvasti pakottaen pelaajan kumppaneineen reagoimaan uusiin asioihin. Pelaajilla on täydellinen vapaus – Battlefield-tyyliin.”

Näin siis pelin tuottaja Karl Magnus Troedsson.

DICEn Ruotsi-studion väsäämä peli ilmestyy joskus 2007 puolella 360:lle ja PS3:lle. Odotamme mielenkiinnolla. Samalla täytyy kuitenkin toivoa, ettei Digital Illusionsia ahdeta liian kapeaan Battlefield-putkeen, jossa kaikki pelitalon resurssit lypsävät yhtä ja samaa Battlefield-nimistä lehmää. Tällä hetkellähän firmalta odotellaan Battlefield 2142 –räiskintää pc:lle ja luvassa on pieniä lisäreitä Battlefield 2:lle. Aikaisemmin Battlefield-sarjassa on ilmestynyt verraten monta peliä. Hyviä kaikki, ei siinä mitään, mutta RalliSport Challenge 2:n jälkeen firmalta ei ole ilmestynyt ainuttakaan peliä, jonka kannessa ei lukisi Battlefield sitä tai tätä. Kunhan vain Core Design –efekti ei taas iskisi Juhaa leukaan.

http://global.dice.se/