Uusimmat

Beyond Good and Evil 2 on vieläkin tekeillä – uusi kehittäjä palkattiin keskeiseen rooliin

08.08.2022 13:30 Muropaketin toimitus

Kaikkien odotuksien vastaisesti Beyond Good and Evil 2 näyttää yhä olevan kehitteillä, ja peli on juuri saanut uuden käsikirjoittajan.

Kulttipeli Beyond Good and Evilin jatko-osa oli kuumimpia pelijulkistuksia muutama vuosi sitten, mutta sen jälkeen projekti vaikutti pudonneen tuotantohelvettiin. Ubisoftin odotetusta pelistä ei ole kuultu pitkään aikaan juuri mitään, mutta nyt PC Gamerilla on jotain kerrottavaa.

Beyond Good and Evil 2 näyttäisi nimittäin saaneen juuri uuden pääkäsikirjoittajan. Aiemmin muun muassa World of Warcraftin ja Vaingloryn parissa työskennellyt Sarah Arellano on paljastanut Twitterissä olevan pelin uusi käsikirjoittaja. Twiitin näet alta.

Ubisoft on myös vahvistanut Arellanon palkkauksen.

”Toivotamme ilolla tervetulleeksi Sarahin, joka on yksi viimeisimmistä palkatuista Beyond Good and Evil 2:een”, kommentoi Ubisoftin edustaja. ”Kehitystiimi tekee kovasti töitä täyttääkseen lupaukset, jotka pelaajayhteisölle on tehty.”

Suurin uutinen ei ole uuden käsikirjoittajan palkkaaminen, vaan se että Beyond Good and Evil 2 on ylipäätään yhä elossa. Mitään tietoa pelin valmistumisesta tai julkaisuaikataulusta ei tietenkään ole tarjolla.

Muropaketin uusimmat