Bioware hehkuttaa: Anthem on peli jollaista ei ole koskaan aiemmin nähty

17.04.2018 16:23 | Muropaketin toimitus

Biowaren johtajan mukaan Anthem on aivan uudenlainen ja mullistava peli.

Bioware ei ole hirveästi tiputellut faktoja Anthem-pelin kehityksestä ja testaamisesta. Sen sijaan studio on hehkuttanut Anthemin olevan aivan uudenlainen pelikokemus, jollaista ei ole koskaan aiemmin nähty.

Biowaren pomomies Casey Hudson on kirjoitellut Biowaren blogiin studion toiminnasta. Hän kertoo, että Biowaren olisi pitänyt tuoda lisää tarinoita Mass Effect: Andromedaan. Hudson mainitsee, että Andromedan lisäosien kanssa mokailu sai Biowaren keskittymään pelimaailmaan, hahmoihin ja peliensä kerrontaan.

“Juuri tällä sisältöön keskittyvällä hengellä työskentelemme Anthemin parissa. Peli on suunniteltu luomaan aivan uuden maailman tarinoineen ja hahmoineen, jotka voi kokea kaverien kanssa jatkuvissa seikkailuissa.

Anthem on peli jollaista ei ole koskaan aiemmin nähty. Jos saamme kaiken tehtyä oikein, tulee se tuntumaan Biowaren peliltä”, vannoi studion johtaja.

Viime vuoden E3-messuilla esiteltiin muutaman minuutin mittaista Anthem-pelivideota. Biowaren uusi peli tullaan julkaisemaan ainakin Xbox Onelle ja pc:lle.