UUSIMMAT

BioWare: Mass Effectin tarina ei ole päättynyt

04.07.2018 15:12 | Muropaketin toimitus

Tuoreessa haastattelussa on käynyt ilmi BioWaren halukkuus ryhtyä työstämään uutta Mass Effect -peliä. Lisäksi Star Wars -pelit houkuttelevat studiota.

BioWaren Casey Hudson on keskustellut Game Informer -julkaisun haastattelussa Mass Effect -pelisarjasta ja siitä, kuinka sarjaa ei ole lopullisesti kuopattu.

Hudsonin mukaan BioWaren suunnitelmissa on saada työn alla oleva Anthem julkaistua, jonka jälkeen studio hyppää neljännen Dragon Age -pelin kimppuun.

“Haluamme palata Dragon Agen ja Mass Effectin pariin niin nopeasti, kuin vain on mahdollista. Mass Effect on minulle erityisen tärkeä, koska autoin saamaan sen kehityksen käyntiin, joten tietenkin aiomme kääntää katseemme sen pariin jossain vaiheessa”, lausui Mass Effect -trilogian tuottajana toiminut Hudson.

BioWare kehitti vuonna 2003 julkaistun Star Wars: Knights of the Old Republic -roolipelin, ja haastattelussa tiedusteltiin, kiinnostaako studiota ryhtyä tekemään vastaavia pelejä.

Hudsonin mukaan BioWarella on mielessä kosolti erilaisia kiinnostavia projekteja.

“Todella hienon ison mittakaavan pelin tekemisessä on se haaste, että sellainen vie valtavasti studion resursseja, ja BioWare on todella kookas pelitalo”, Hudson selvensi.

Hudson mainitsee, että kiehtovia pelejä on niin paljon, ettei niiden kaikkien tekeminen ole yksinkertaisesti mahdollista. Niinpä studion pitää valita projektinsa tarkkaan.

“Olen aina rakastanut Star Warsia ja rakastin Knight of the Old Republicin tekemistä, joten koetamme jatkuvasti keksiä mitä voisimme tehdä jatkossa”, toteaa Hudson.

BioWaren seuraava peli Anthem julkaistaan ensi vuoden helmikuun 22. päivä pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.