UUSIMMAT

BioWare vihjailee tosissaan Mass Effect -trilogian uusintaversiolla

10.11.2014 10:00 | Juho Anttila

BioWaren Mass Effect -trilogia on mielipiteitä jakavasta lopetuksestaan huolimatta eittämättä yksi toiminnallisempien tietokoneroolipelien virstanpylväistä. Sarjan neljäs osa on työn alla, mutta samalla fanit odottavat kovasti näkevänsä alkuperäisen trilogian myös nykykonsoleilla.

Asian tiimoilta ei vieläkään olla kerrottu mitään virallista, mutta BioWaren puolelta kommentoidaan aihetta aika ajoin sellaisella sävyllä, että ihme olisi, jos moista julkaisua ei nähtäisi. Viimeisin kommentoija on firman Edmontonin ja Montrealin toimistoja vetävä Aaron Flynn, joka on kertonut, minkälainen uusintaversiosta hänen mielestään pitäisi tulla.

Flynnin mukaan toivotuimpia ominaisuuksia ovat 1080p-resoluutio, 60 fps:n ruudunpäivitysnopeus, HD-tekstuurit ja kaikkien ladattavien lisäsisältöpakettien sisällyttäminen suoraan uusintajulkaisuun. Flynn on samaa mieltä siitä, että DLC-pakettien tulisi integroitua saumattomasti osaksi uusintajulkaisua. Sen sijaan Flynn ei lähtisi muuttamaan teosten pelattavuutta. Erityisesti Flynn jättäisi ensimmäisen Mass Effectin taistelun ennalleen siitäkin huolimatta, että se poikkeaa jonkin verran sarjan jälkimmäisten osien vielä hivenen toiminnallisemmasta taistelujärjestelmästä.

Valitettavasti, vaikka asiasta puhutaankin, BioWarella ei ole vieläkään mitään virallista kerrottavaa aiheen tiimoilta. Jos uusioversio Mass Effect -trilogiasta väsätään, on joka tapauksessa todennäköistä, että se tullaan julkaisemaan lähempänä tulevan Mass Effect 4 -pelin ilmestymistä.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisää aiheesta

Bioware harkitsee Mass Effectien tuomista uuden sukupolven konsoleille

Bioware haluaa siirtyä eteenpäin Mass Effectin parissa

Mass Effectistä piti tulla FPS-moninpeli