UUSIMMAT

Biowaren hittipelit laajenivat

09.09.2010 11:00 Tero Lehtiniemi

Biowaren huippuhyvät, ihanat ja muutenkin mainiot hittipelit Mass Effect ja Dragon Age Origins ovat molemmat saanut tällä viikolla uuden DLC-laajennuksen. Sekä Witch Hunt että Lair of the Shadow Broker vaikuttavat molemmat paperilla melko lupaavilta paketeilta, mutta mitä ne pitävät sisällään?

Dragon Age Originsin viimeiseksi DLC-laajennukseksi ilmoitettu Witch Hunt kertoo, mitä Morriganille kävi pääpelin tapahtumien jälkeen. Metsien kyyninen noitatyttö ilmoitti napakasti, ettei tätä saa seurata, mutta kuten kaikki tiedämme, kiellot on tehty rikottaviksi. Mitä Morrigan oikein puuhastelee, ja miten näihin puuhiin reagoidaan, se selviää Witch Huntissa.

Lair of the Shadow Broker on ensimmäinen pelaajia Mass Effect 3:een valmistavista laajennuksista. Se laittaa pelaajan jahtaamaan mystistä Shadow Broker -informaatiodiileriä ensimmäisestä osasta tutun Liara T’Sonin kanssa. Vakuuttavan kuuloinen paketti tarjoaa uusien tehtävien lisäksi viisi uutta achievementtia, mahdollisuuden jatkaa ykkösosassa alkanutta romanssia Liaran kanssa sekä Shadow Brokerin informaatiokeskuksen. Vaikka laajennuksen voi pelata missä vaiheessa peliä tahansa, on dialogi painotettu vahvasti siihen suuntaan, että pelin juoni olisi jo läpäisty.

Hintaa Witch Huntilla on 560 MS/Bioware-pistettä, Lair of the Shadow Brokerilla 800. PS3-pelaajat joutunevat pulittamaan Witch Huntistaan seitsemisen euroa.

Lue myös

Penumbran tekijöiden uusi kauhupeli Amnesia julkaistiin

Xboxista 250 gigan Kinect paketti

Duke-fanit pussailun ytimessä