BioWaren teki vahingossa massiivisen paljastuksen tulevasta Mass Effect -pelistä

11.05.2022 07:00 Muropaketin toimitus

BioWare on paljastanut vahingossa merkittävän tiedonmurusen studion tulevasta Mass Effect -pelistä.

Studion kauppapaikalla tapahtunut kömmähdys on saattanut paljastaa odotetun jatko-osan juonikuvion ennen aikojaan. VGC uutisoi käyttäjän huomanneen studion myyneen sivuillaan taannoin julkistettua Mass Effect -kuvaa julisteena, jossa kerrottiin samalla, miten seuraava osa jatkuu. Tieto on sittemmin poistettu.

Jos et halua spoilaantua juonesta (tai Mass Effect 3:n lopusta), älä lue tämän pidemmälle. Julisteen yhteydessä kirjoitettiin seuraavaa:

”Show jatkuu. Shepardin viimeinen tehtävä saattoi lopettaa reapereiden uhan, mutta sillä oli valtava hinta, johon kuului myös Maa. Kun Shepard ja selviytyjät yrittävät jatkaa elämäänsä, fanit ihmettelevät mitä seuraavaksi on luvassa”, sivuilla kirjoitettiin.

Avaintermi synopsiksessa on maininta Shepardista, jonka vahvistetaan jääneen eloon Mass Effect 3:n päätteeksi. Sivua on sittemmin muutettu, eikä siellä ole enää lainkaan mainintaa Shepardista. Tämä ei tietenkään poista vaihtoehtoa, että Shepard oli lisätty sivuille vahingossa, eikä häntä nähdä tulevassa pelissä, mutta kyse voi olla myös aidosta lipsahduksesta.

Mass Effect 3 loppuu tunnetusti reapereiden tuhoon ja Shepardin kuolemaan, joskin täydellisen lopun saavia palkitaan lyhyellä videolla, jossa Shepard näyttäisi jääneen eloon. Jos uuden julisteen vahingossa paljastunut tieto pitää paikkaansa, saatetaan tulevassakin Mass Effectissä pelata edelleen Shepardina.