UUSIMMAT

Blizzard houkuttelee kuumeisesti ex-wowaajia

11.03.2012 22:30 | Jouni Mäki-Panula

Blizzard Entertainment on havahtunut World of Warcraftin laskevaan pelaajamäärään ja heittelee nyt kuumeisesti koukkuja jo kertaalleen pelin jättäneiden suuntaan.

WoW:n Scroll of Resurrection -toiminto on tarkoitettu tavaksi kutsua jo kertaalleen pelin lopettaneita kavereita takaisin mukaan. Aiemmin toiminnon edut rajoittuivat lähinnä ilmaisen peliajan jakelemiseen sekä lähettäjälle että vastaanottajalle, mutta uudistuneessa versiossa on otettu kovat aseet käyttöön.

Jos onnistuu uudella Scroll of Resurrectionilla kutsumaan tilinsä sulkeneen pelaajan mukaan, heruu kutsujalle eeppinen lentoratsu. Kutsuttava puolestaan saa yhden hahmoistaan välittömästi tasolle 80 asiaankuuluvine varustepäivityksineen, ilmaiseksi Cataclysm-laajennuksen ja seitsemän päivää ilmaista peliaikaa.

Sokerina pohjalla on vielä ilmainen hahmonsiirto ja puolenvaihto kutsujan palvelimelle ja ryhmittymään. Ja kutsujalle kuukausi ilmaista peliaikaa.

Lisätietoja: http://media.wow-europe.com/sor/en/

Lisää aiheesta

WoWahtanut tatskafriikki on… tatskafriikki..

Blizzard pudotti ISON irtisanomispommin

Näin iso on Blizzard Entertainment

Lue myös

Microsoft Flight (PC)

Neuvostoliittolaiset Electronika-pelit videolla

TRMP:n kauhuviikonloppuna pelataan kaikenlaista kauheaa

Witcher 2 Enhanced Edition -ensikosketus: kaunis hardcore-rpg myös konsoleilla

Keskustelu

Suoraan tasolle 80? Loistodiili! Ohita pelin sisältö ja hyppää suoraan faction grind/raid-helvettiin! :) No ehkä ton ymmärtää jos tutussa porukassa raidaus on ainoa motivaatio palata peliin, mutta siti…

@12

On kyllä aika bisnesmieli sinulla. :D

Forumeille vaan threadeja pistämään pystyyn. Mount fanaatikot varmaan jo kylläkin hankkivat nuo kaverinsa tai jo palkkasivat jonkun palaamaan peliin.

10+ ideasta kylläkin. ^_^

Varmaan joku pelaaja maksaakin siitä, että toinen palaisi takaisin peliin? Pitää ottaa selvää. :)

ostaako wowi kultaa kukaan? tää olis hyvä keino saada ne myydyksi.

Ei kyllä yhtään houkutele palaamaan WoWin pariin SWtORin luota.

@4 Jos on Cata hankittuna jo, niin pääset silti nauttimaan level boostista, migrauksesta ja faction changesta. Ei siinä sen ihmeellisempää. Onnistuu jopa tehdä täysin uusi hahmo SoR:n hyväksymisen jälkeen ja boostia se suoraan 80:een, mikä lienee ihan hyvä juttu, jos kutsutulla ei esim. ole muita kuin 80+ hahmoja eikä nauti liiemmin levelauksesta. Voit myös pelata tuon 7 päivää ja jättää homman siihen, jollei kiinnostanutkaan. Peliaikaa ei tarvitse ostaa kuin sitä varten, että kutsuja saa oman palkintonsa.

Paljon kavereita takaisin ja sitten bonaria uuteen MMO:n kun on vanha wowittaja. Simple. Boostataan tulevaa ja samalla vähän mennyttä.

Tuota mounttia ei muuten saa jollei kaveri osta väh. 1kk peliaikaa päälle….
Kokeiltu on ja jäi kyllä vahva kusetuksen maku suuhun. Kaveri sai kyllä peliaikaa 7pv ja boostin 80lvl, minä jäin mountitta….

@1 Ei Wowin tilanne ole huono, vaan päinvastoin. Haluavat vain pitää pelaajamääriä korkeina.

Taisi Blizzard huomata etteivät pelaajat jaksa pelata samaa asiaa läpi 200 kertaa ja grindit päälle läpi.

Ja voin jo ihan sanoa että ei tuo paljoa auta. Joitain saa takaisin mutta tiedä kuinka kauaksi edes nekään. Itse voisin ehkäpä kokeilla kun bonusta saa mukana ja ei se 1kk maksa niin paljoa. Ja jos ei kiinnosta niin aina voi sitten lopettaa.

Ja tuo insta lv 80 olisi kyllä aivan helvetin herkku pakko sanoa.

Taidan kyllä kokeilla. Ei se 1kk tapa ja tuo on jo hyvä tarjous.

Mitäs muuten jos on jo Cata hankitty tilille?

Toimittajan SoR-linkki on jokin vanha SoR-kampanja. Siinä puhutaan 10 päivästä trial-aikaa Burning Crusadeen, ei 7 päivästä ilmaista peliaikaa. Lisäksi tietääkseni tämän uuden SoR-kampanjan tiedoissa ei missään mainita, että mountin lisäksi saisi vielä 30 päivää peliaikaakin. Tämäkin on vanhan kampanjan hedelmiä.

http://eu.battle.net/support/en/article/scroll-of-resurrection-faq

Oho oho, kuullostaa jo niin kovalta setiltä, että onko WoWin tilanne oikeasti jo noin huono?

Muropaketin uusimmat