Uusimmat

Braid-kehittäjän uutuuspeli voi olla liian vaikea useimmille

The Witness

23.09.2015 12:00 Juho Anttila

Kuten toissa päivänä uutisoimme, huikean hyvällä Braid-puzzleilulla maailmanmaineeseen nousseen Jonathan Blown pitkään ja hartaasti kyhätty The Witness on saanut vihdoin julkaisupäivän. Odotettu hiekkalaatikkomainen ongelmanratkaisukokemus ilmestyy näillä näkymin ensi vuoden puolella, 26. päivä tammikuuta.

Braid ei ollut missään nimessä helppo peli, mutta jos tekijänsä kommentteihin on uskominen, The Witness haastaa pelaajat vielä roisimmin. Jonathan Blow itse arvelee, että vain yksi prosentti pelaajista kykenee selättämään The Witnessin vaikeimman pulman. Tämän jos minkä pitäisi herättää puzzlepelifanaatikkojen kiinnostuksen.

Blow uskoo muutenkin peliinsä hyvin vahvasti. Mies kertoo, että The Witness on paras peli jonka hän juuri tällä hetkellä osaa tehdä. Teoksen synnyttäminen on pakottanut ottamaan kaiken irti Jonathan Blowin suunnittelu- ja organisointikyvyistä, onhan kyseessä todella monimutkainen ja monitahoinen peli. Odotukset ainakin ovat korkealla, joten toivotaan, että The Witness pystyy ne myös täyttämään.

Lähde: Videogamer

Lisätietoja: Pelin kotisivu

Lisää aiheesta

Hiljaa hyvä tulee, vai? Indiehitin tekijä paljasti viimein kuusi vuotta työstämänsä uuden teoksensa julkaisupäivän

Braid saapuu PlayStation 3:lle

Braid (360)