Uusimmat

Call of Duty -huijareille keksittiin taas uusia rangaistuksia – ”Tavoitteemme on ärsyttää kaikkia huijareita!”

20.06.2022 23:00 Muropaketin toimitus

Call of Duty -huijauksia torjuvalla Ricochet-sovelluksella on käytössä nokkelia rangaistuksia huijaamisesta kiinni jääneille pelaajille.

Huijareiden määrä Call of Duty -peleissä on pakottanut Activisionin studiot kehittämään erityisen Ricochet-sovelluksen torjumaan alati kehittyviä huijauksia. Nyt PC Gamer kertoo sovelluksen kehittäjien rangaistuksista huijareille.

Esimerkiksi Damage Shield -ominaisuus saa huijareiden aseet tekemään olemattoman vähän vahinkoa heidän kohteilleen. Cloaking puolestaan tekee huijarin ampumista vihollisista näkymättömiä huijarille.

Lisäksi on Disarm, joka vie huijarilta aseet kädestä, eivätkä he pysty edes hakkaamaan vihollisia. Ricochet-kehittäjät kertovatkin tuoreessa blogipostauksessa suoraan, että heidän tarkoituksensa on paitsi torjua epäreilua pelaamista, myös ”ärsyttää niin monia huijareita kuin mahdollista”.

Seuraava Call of Duty -peli on syksyllä julkaistava Modern Warfare 2. Peli ilmestyy 28. lokakuuta PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle.