Uusimmat

Capcom saattaa yllättää – kehityksessä voi olla varsinaisen klassikon remake

19.12.2022 12:55 Muropaketin toimitus

Capcom on tähän mennessä julkaissut kolme remake-versiota Resident Evil -peleistä, ja ensi vuodelle on luvattu yksi lisää. 

Resident Evil on yksi maailman tunnetuimmista kauhupelisarjoista, ja sen luoja Capcom työskentelee parhaillaan remake-pelien parissa. Tähän mennessä Capcom on julkaissut kolme Resident Evil -uusioversiota: Resident Evil (2002), Resident Evil 2 (2019) ja Resident Evil 3 (2020). Lisäksi se julkaisee ensi vuonna yhden remake-pelin, sillä Resident Evil 4 tulee saataville ensi maaliskuussa. Näyttää siltä, että luvassa on myös julkistamattomia pelejä, kirjoittaa Exputer.

Vihjeitä uudistetuista Resident Evil -peleistä antaa se, että Capcom haki tavaramerkkejä Resident Evil Director’s Cutille ja S.T.A.R.S. Dep Raccoon Policelle. Resident Evil Director’s Cut julkaistiin 1996, ja se muutti vuotta aiemmin saataville tullutta alkuperäistä peliä merkittävästi esimerkiksi sijaintien osalta. Lisäksi Capcom vihjaili myös toisen suositun Resident Evil -pelin mahdollisesta uusioversiosta.

Capcom ei ole kommentoinut tavaramerkkien hakemiseen liittyviä seikkoja.

LUE MYÖS: Resident Evil Village muuttuu alkuvuodesta entistä pelottavammaksi – vieläpä ilmaiseksi