Carmageddon on Reincarnation!

01.06.2011 12:54 | Jukka O. Kauppinen

Vaikka salaisuuden verho onkin vielä uuden Carmageddon-pelin päällä, ainakin virallisesti, ovat pelin salaisuudet jo raottumassa. Ja hyviä uutisia! Asialla eivät ole mitkään satunnaiset pikkusählääjät, vaan Carmageddon palaa kotiin!

Carmageddon: Reincarnation -pelin takana on näet sama poppoo, joka teki sen ensimmäisenkin. Nimittäin Stainless Games.

Stainlesshän teki alkuperäisen sarjan kaksi ensimmäistä peliä, kun kolmannen ja kehnoimman sähellyksen takana oli Torus Games.

Stainlessin uusi Carmageddon-tuotanto on vielä alkuvaiheissaan, eikä sille ole vielä määritelty sen enempää julkaisijaa kuin alustojakaan. Mutta ladattava peli on luvassa.

”Carmageddon: Reincarnation sisältää samaa mustaa huumoria ja sarjakuvamaista väkivaltaa kuin ensimmäinenkin. Vanhat fanit saavat varmasti sitä, mitä he odottavat Carmageddonilta”, lupaa Stainlessin Nail Barnden.

Stainless on Carmageddonien lisäksi tehnyt vuosien varrella myös pelit Novadrome, Battlezone, Warlords ja Risk: Factions. Viime vuosien tuotannot ovat olleet paljolti joko retropelien latausversioita tai lisenssejä, joten mukava nähdä firman suuntaavan taas vaihteeksi juurilleen.

Lähde: Carmageddon: Reincarnation to release as download in 2012

Lisätietoja:

Lue myös

Doom on the web – kokeile klassikkoräiskintää HTML5:llä

Logitech F540 – pelikuulokkeet konsolipelaajille

Mortal Kombat (PS3, Xbox 360)

Sony avaa PlayStation Storen tällä viikolla