Uusimmat

Civilization VI julkaistiin vasta perjantaina – Ensimmäinen pro-pelaaja jo pestattu

24.10.2016 13:00 Tuukka Hämäläinen

civilization-civilization6-001

Ammattilaisten eSports-järjestö Team Liquid on pestannut ensimmäisen Civilization VI:n pro-pelaajan. Stephen Takowskysta tuli maailman ensimmäinen Civilization VI:n ammattilainen jo pelin julkaisupäivänä.

Ammattilaispelaajien eSports-järjestö Team Liquid on kirjannut riveihinsä ensimmäisen Civilization VI:n pro-pelaajan, raportoi KotakuStephen ”MrGameTheory” Takowsky on täten maailman ensimmäinen Civ VI:n ammattilainen, ja hän tulee johtamaan Team Liquidin Civilization-joukkuetta ja Civ VI:n luotsaamista kilpapelilajiksi.

Takowsky kertoi asiasta Twitterissä jo perjantaina, samana päivänä kun Civilization VI ilmestyi. Takowsky oli mukana voittamassa Civilization Champions Cupin vuonna 2007, ja hän on kilpaillut myös Supercellin kehittämässä Clash Royalessa (2016). Kokeneen ammattipelaajan muihin ansioihin kuuluu muun muassa kärkisija Civilization V:n (2010) kansainvälisessä liigassa.

Team Liquid on yksi maailman menestyneimmistä eSports-organisaatioista. Civilizationin ohella järjestöllä on omat tiiminsä muun muassa Dota 2Halo ja Counter-Strike: Global Offensive -peleille.

Civilization 6
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat