UUSIMMAT

Dante’s Infernosta jo sarjakuva, elokuva helmikuussa

11.12.2009 11:45 | Jukka O. Kauppinen

EA:n alkuvuodesta julkaisema infernaalinen seikkailu rynnistää keskuuteemme paitsi pirunmoisesti hypetettynä pelinä, myös animaatioelokuvana ja kuusiosaisena sarjakuvana. Peli ja elokuva ilmestyvät helmikuusta 2010, mutta ensimmäinen osa sarjakuvaa on jo saatavilla.

Elokuvan takaa löytyy raskaan sarjan animaatioguruja, jotka ovat työstäneet muun muassa sellaisia teoksia kuin Ghost in the Shell, Blood the Last Vampire, Tales of the Black Freighter, Ergo Proxy ja Samurai Champloo.

Mielenkiintoisesti elokuvan eri osia on teetetty toisistaan riippumatta eri studioilla. Näin Helvetin eri osiin on pyritty saamaan toisistaan eroavaa fiilistä ja henkeä.

Elokuvan tuotantoa vetää Film Roman, joka teki myös erittäin hyvin Dead Space: Downfall -elokuvan.

Kuusiosainen sarjakuva on puolestaan EA:n, DC Comicsin ja WildStorm Productionsin yhteistyötä. Sen on käsikirjoittanut muun muassa X-Menistä ja Spider-Manista tuttu Christo Gage ja piirtänyt The Incredible Hulkista tunnettu Diego Latorre.

Lisätietoja: http://www.dantesinferno.com

Lue myös

Aliens Vs Predator julkaistaan helmikuussa

Arvostelu: Tekken 6 (PS3, Xbox 360)

Konsolijättien yksinoikeuspelit ylsivät miljoonaan

Maailman suurin viraali loisti Norjan taivaalla

Keskustelu

Onko Dante Alighieri joku temppeliritari tässä versiossa, vai mistä moinen look?

Melkoinen steroidihirviö on dantesta tehty. Eihän tuo mahdu enää ovestakaan sisälle hajottamatta sitä O.o

Kyllähän se EA tästä kivasti tulee rahaa saamaan varsinkin X360:n suunnalta, jolla ei voi pelata tämän genren jumalaa, GoW3:sta.

Muropaketin uusimmat