Uusimmat

Devil’s Third -kehittäjä syyttää paskoja pelaajia huonoista arvioista

21.07.2015 10:00 Juho Anttila

Devil's Third

Dead or Alive – ja Ninja Gaiden -pelisarjoista tuttu Tomonobu Itagaki väsää parhaillaan Devil’s Third -nimistä toimintapeliä Wii U -konsolille. Harmillisesti ennakkotiedot pelistä eivät lupaa hyvää. Ennakkoarviot nimittäin tuomitsevat Devil’s Thirdin varsinaiseksi pökäleeksi.

Itagaki ei kuitenkaan niele kritiikkiä purematta. Miehen mukaan Devil’s Third on peli, joka heijastelee pelaajien taitotasoa hyvinkin suoraviivaisesti. Toisin sanottuna jos peli tuntuu huonolta, johtuu se siitä, ettei pelaaja vain osaa pelata sitä tarpeeksi hyvin.

”Et vain osaa” kuulostaa kieltämättä melko lailla paljon silkalta selittelyltä, etenkin, kun Devil’s Thirdiä on kritisoitu myös heikosta graafisesta ulkoasusta ja tökkimisestä. Nämä puutteet on harvemmin selitettävissä riittämättömillä taidoilla.

Itagaki on myös suositellut, että Devil’s Thirdiä pelataan Wii U:n GamePad-ohjaimen sijaan erikseen ostettavalla Pro-controller-ohjaimella. Tämä siksi, että Devil’s Third on hyvin nopea peli eikä GamePad oikein veny sen vaatimuksiin. Tämän kaltainen linjaus on omiaan rajaamana kohdeyleisöä entisestään ja jos peli on tosiaan ennakkoarvioiden kertoman mukainen kalkkuna, ei tilanne näytä kovin hyvältä Devil’s Thirdin elukuun 28. päivälle suunnitellun julkaisun kannalta.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisää aiheesta

E3Dome: Dead or Alive / Ninja Gaiden –tekijän uutuus meni Nintendon leiriin

E3dome: Dead or Alive -sarjan luojan uusin on Devil’s Third

Ultraväkivaltainen Devil’s Third superegoisti Itagakilta