Uusimmat

Dishonored 2 näyttää upealta – niin kuvissa kuin videollakin

22.09.2016 19:30 Jukka O. Kauppinen

Arkane Studios -pelitalo rullaa parhaillaan ylinopeudella. Firmalla on käsissään useita isoja peliprojekteja, joista etenkin upean Dishonored-seikkailun jatko-osa vaikuttaa steampunk-tajuntaalaajentavan upealta.

Pelistä on julkaistu sekä upea galleriallinen konseptitaidetta että uusia pelivideoita, jotka antavat makua molempien kahden päähenkilön pelityyleistä ja kikoista. Emily ja Corvo voivat molemmat tehdä selvää vastustajista ja esteistä mitä ihmeellisimmillä keinoilla, eikä se mikään ihme lie – onhan tyypeillä kerrassaan yliluonnollisia voimia.

Magian lisäksi hahmoilla on myös kaikenlaisia taitoja ja vempeleitä, joiden avulla ongelmista pääsee sekä läpi että ympäri. Tähän tapaan:

Lisätietoja: https://dishonored.bethesda.net/

Lisää aiheesta

Muun muassa vanhoilla Deus Ex -jampoilla vahvistettu, legendaarisesta Arx Fataliksesta tuttu Arkane Studios on luonut kiehtovan, viktoriaanisen Englannin henkeä huokuvan maailman, jossa rattaat pyörivät höyryn sijaan valaista saatavalla öljyllä. Niinpä sitä voisikin ehkä leikkisästi kutsua whaleoilpunkiksi. Tämän maailman keskus on Dunwallin suurkaupunki, joka toimii myös Dishonoredin näyttämönä.

Dishonored (PC, PS3, Xbox 360)