Uusimmat

Domen skaboissa NBA 2K14 – Thor – Nälkäpeli – Leijonasydän – ja paljon muuta!

05.11.2013 18:00 Jukka O. Kauppinen

Tiesitkös tämän: vain osallistumalla voit voittaa! Ja siksi kannattaakin suunnata Domen Kilpailut-sivulle ja osallistua niin että netti naukuu! Sillä meillähän on skaboja. Kuten:

Voita NBA 2K14, oluttuoppi, muki ja pelipaita!

Koris, tuo amerikkalaisen unelman tiivistymä.  NBA 2K14 –urheilupeli vie pelaajat jenkkiläisille peliareenoille nauttimaan kuluvan kauden jännittävistä pelihetkistä. Ja ehkäpä niihin voit osallistua sinäkin, ainakin virtuaalisesti. Aidon pelipaidan kera.

Voita omaksesi Thor: The Dark World -fanituotepaketti

Ukkosenjumala Thor on palannut! Voita nyt omaksesi Thor: The Dark World -elokuvan fanituotepaketti.

Katniss on palannut! Voita kutsu Nälkäpeli – Vihan liekit -elokuvan gaalanäytökseen ja fanituotteita

Ensimmäinen Nälkäpeli-elokuva oli vuonna 2012 jättimenestys. Tarina jatkuu 20. marraskuuta ensi-iltansa saavan Nälkäpeli: Vihan liekkien myötä. Osallistu nyt Dome.fi:n kilpailuun ja voita itsellesi mm. kutsu elokuvan gaalanäytökseen.

Voita omaksesi Leijonasydän-pilottitakki tai -t-paita

Dome Karukosken ohjaama Leijonasydän sai ensi-iltansa viime viikonloppuna – ja nousi suoraan listan kärkeen. Sen kunniaksi arvomme nyt kaksi Leijonasydän-pilottitakkia ja kolme -t-paitaa Dome.fi:n kilpailussa.

Voita omaksesi Oscar-ehdokkaaksi yltänyt meriseikkailu Kon-Tiki

Kon-Tiki-elokuva on Thor Heyerdahlin uskomatonta seikkailua kuvaava, parhaan ulkomaisen elokuvan kategoriassa Oscar-nominoitu elokuva. Voita se nyt omaksesi Blu-ray:na.

Dolph Lundgren Marvelin antisankarina! Voita vuoden 1989 The Punisher omaksesi Blu-ray:na

Dolph Lundgrenin tähdittämä The Punisher vuodelta 1989 on vihdoinkin julkaistu Blu-ray:na Suomessa. Voita elokuva nyt omaksesi.

Voita omaksesi Evil Dead Collector’s Set -Blu-ray – mukana kauhuklassikon molemmat versiot

Sam Raimin kauhuklassikko sai keväällä päivityksen 2010-luvulle. Voita nyt sekä uusi että vanha Evil Dead omaksesi Blu-ray-formaatissa.

Voita omaksesi Sandmanista tutun Deathin kokoelma-albumi Elämisen kallis hinta

Neil Gaimanin mainiot Death-minisarjat on vihdoinkin julkaistu suomeksi. Osallistu nyt Dome.fi:n kilpailuun ja voita omaksesi komea kokoelma Kuolema – Elämisen kallis hinta.

Ja paaaaljon muitakin! Skabaten siis!

Death