UUSIMMAT

Dovetail Games vaihtoi junat kalastukseen

06.11.2014 11:00 Juho Anttila

Dovetail Games Fishing

Kaiken maailman AAA-pelijulkaisujen ja iänikuisten indietasohyppelyiden lisäksi markkinoilta löytyy muunkinlaista pelattavaa. Erilaiset simulaattorit nauttivat suurta hiljaista suosiota vähän rauhallisempaa pelattavuutta hakevien joukossa. Yksi suosituimmista simulaattoripeleistä on Dovetail Gamesin kehittämä Train Simulator.

Studio on nyt kuitenkin laajentamassa aivan erilaisille markkinoille. Junat saavat rinnalleen vähän erilaisen, joskin yhtä miehekkään harrastuksen, sillä seuraavaksi firma simuloi kalastamista. Unreal Engine 4 -pelimoottorilla toteutettu Dovetail Games Fishing nimittäin pyrkii esittelemään mahdollisimman autenttisen digitaalisen kalastuskokemuksen.

Peli on tällä hetkellä ostettavissa Steamin Early Access -palvelun kautta 7 euron hintaan. Toistaiseksi peli keskittyy vasta vavan käsittelyyn. Tämänhetkisessä versiossa tarjolla on toistaiseksi vain harjoituskaloja. Myöhemmin tänä vuonna julkaistava seuraava Early Access -vaihe lupaa kuitenkin tuoda peliin mukaan myös äärimmäiseen realismiin pyrkivän kalatekoälyn.

Unreal Engine 4 takaa sen, että pelikokemus on paitsi realistinen, myös visuaalisesti miellyttävä. Kalastuksesta kiinnostuneiden kannattaakin katsastaa peli sen Steam-palvelusta täältä. Dovetail Games Fishingin lopullisen version suunnitellaan valmistuvan ensi vuonna. Peli tullaan julkaisemaan sekä PC:llä että vielä julkistamattomilla muilla laitealustoilla.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Train Simulator 2012 (PC)

Junissa on tunnelmaa, vaikka Jonnet eivät ymmärrä

Microsoft Flight Simulator –sarja herää henkiin uusissa käsissä, pian myös Steamissä!