UUSIMMAT

Duke Nukem sai synttärilahjaksi nettimoninpelin

03.02.2014 10:00 | Jukka O. Kauppinen

Räiskintäpelien rakastettu klassikko Duke Nukem 3D täytti muuten männä viikolla 18 vuotta. Mikäpä sen hienompaa kuin tarjota pelin faneille lahjaksi päivitys, joka lisää mainion klassikon uusimpaan versioon kunnon monipuolisen nettimoninpelin!

Kysehän on nimenomaan Duke Nukem 3D:stä ja sen tuoreesta Megaton Edition –versiosta, ei Foreveristä. Devolver Digitalin julkaisema hienosti remateroitu, mutta alkuperäisen pelin hengestä kiinnipitävä versio sai päivityksen, joka tuo peliin kahdeksan pelaajan versus- ja cooperative-nettipelitilat. Plussaa siitäkin, että nettiräiskeen serverit ovat alustariippumattomia, eli PC/Mac/Linux-pelaajat ovat kaikki samoilla servereillä.

Lisätietoja: Duke Nukem 3D: Megaton Edition

Lisää aiheesta

Duke Nukem 3D: Megaton Edition (Mac, PC) 

Minun muistoissani Duke on silti kovin jäbä. Siksi loikkasin innoissani mukaan, kun dukettelun historiaan palataan äijän legendaarisimman seikkailun uudelleenjulkaisussa.

Duke Nukem 3D: Megaton Edition on viiden pelin kokoelma. Tai jos vähän tarkempia ollaan, niin tarjolla on Duke Nukem 3D alkuperäisenä versiona, kolme Duken laajennusta ja tärkeimpänä alkuperäispeli hurjasti päivitettynä, remasteroituna versiona.