e3Dome: Konami remasteroi Metal Gear Solidit ja Silent Hillin

06.06.2011 14:30 | Jukka O. Kauppinen

Konami kertoo E3-messujen pohjustuksena julkaisevansa uusia versioita vanhoista teoksistaan. Luvassa on muun muassa remasteroituja versioita Metal Gear Solid -sarjan teoksista, Silent Hill -kauhuseikkailusta ja Zone of the Endersistä.

Yhtiö vihjasi myös, että tekeillä uusi teos Contra-sarjaan sekä Silent Hill: Book of Memories NGP/Vita-käsikonsolille.

Metal Gear Solid HD -kokoelma julkaistaan ensi marraskuussa sekä PlayStation 3:lle että Xbox 360:lle. Kokoelma sisältää teokset Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater ja Metal Gear Solid: Peace Walker. Näistä Sons of Liberty ja Snake Eater nähtiin alkujaan vain PlayStation 2:lla ja Peace Walker puolestaan PlayStation Portablella.

HD-kokoelman PS3-versio tukee Hideo Kojiman uutta Transfarring-ominaisuutta, joka mahdollistaa PSP:n Peace Walker -tallennusten siirtämisen PS3:een.

Metal Gear Solid: Rising, on edelleen tulossa ensi vuonna PC:lle, PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. Sen lisäksi luvassa on 3DS:lle Metal Gear Solid: Snake Eater.

Lisäksi Konami kertoi julkaisevansa 3DS:lle uuden Frogger-pelin Xbox 360:lle ylisöpön Major League Baseballin ja ladattavalla rintamalla muun muassa teokset Skullgirls ja BurgerTime.

Lisää E3-messuilta:kaikki E3 2011 -uutiset

Lue myös

Dynasty Warriors 7 (PS3, Xbox 360)

Logitech F540 – pelikuulokkeet konsolipelaajille

Section 8: Prejudice (PC, Xbox 360)

Witcher 2 – konseptigalleria