Uusimmat

e3Dome: Spyro pelaa yhteen kaikilla alustoillaan

07.06.2011 12:20 Jukka O. Kauppinen

Activisionin uudenlaiseksi ja äimistyttäväksi peli/viihde-elämykseksi juonima Skylanders Spyro’s Adventure -peli aikoo yhdistää kaikki mahdolliset eri pelialustat samaan moninpelielämykseen. Skylanderit ovat leluja, joita voi yhdistää videopeliin ja leikkiä niin fyysisellä vekottimella kuin videopelin kautta.

Skylanders Spyro’s Adventuresissa moninpeli ja online-viihde toimii joka suuntaan, alustasta riippumattomasti. Oli peli sitten PC:lle, Xboxille, PS3:lle, Wiille, 3DS:lle tai mille vekottimelle vain, eri pelit ja tietenkin lelut osaavat kommunikoida toistensa kanssa.

Voit lukea aiheesta lisää aiemmista jutuistamme:

Skylanders Spyro’s Adventure tekee Activisionista leluvalmistajan

Kuka tahansa action-figuurien kanssa joskus tekemisissä ollut ymmärtää ajatuksen. Peli sisältää yli kolmekymmentä erilaista hahmoa, näiden ostaminen avaa hahmon myös itse peliin eräänlaisen portaalin kautta. Mutta perinteisistä leluista poiketen hahmot sisältävät pienen mikrosirun, tai ”aivot”, kuten Activision haluaa niitä kutsua. Tämä tarkoittaa sitä että fyysiset lelut muistavat kaiken mitä pelissä tehdään. Ne kuljettavat sirulla mukana niin ansaitut kokemustasot kuin kerätyn kullan, joka mahdollistaa myös ystävän portaaliin hyppäämisen ja joko pelaajien välisen yhteistyön tai heidän välisensä taistelut.

Lisätietoja:http://www.skylandersgame.com/

Lisää E3-messuilta: kaikki E3 2011 -uutiset

Kaikki uutiset: Sivu 1Sivu 2Sivu 3

Kaikki uutisotsikot: Domen arkisto

Muropaketin uusimmat