Ensimmäiset pelikuvat Death Rally -pelin uusioversiosta

24.02.2011 13:09 | Jukka O. Kauppinen

Remedy Entertainment, Mountain Sheep ja Cornfox & Brothers -kolmikko tekee parhaillaan uutta versiota Remedyn legendaarisesta, alkujaan jo vuonna 1996 julkaistusta Death Rally -ajopelistä. Teoksesta on nyt julkaistu ensimmäiset aidot pelikuvat. Tältä se siis näyttää!

Death Rally on monien pitkän linjan pelaajien lämpimästi muistelema teos, sillä hulvaton lintunäkökulmasta kuvattu ajopeli oli lysti arcadekaahailu. Kivoilla aseilla ja kelmeilyllä. Pelistä julkaistiin toissavuonna Windowsille päivitetty ilmainen versio.

Nyt tekeillä oleva Death Rally julkaistaan iPhone/iPad/iPad-alustoille maaliskuun lopussa. Peli sisältää alkuperäisteoksen tapaan runsailla aseilla varustettu kilpa-ajelua.

Kuten Petri Järvilehto aikaisemmin meille kertoi,

”Platformina iPhone/iPad tuntui sopivan Death Rallylle tosi hyvin. Lyhyet intensiiviset pelisessiot (instant fun, instant gratification) toimivat hienosti mobiilipuolella. Osittain plattaan tietysti vaikuttaa myös Mountain Sheepin ja Cornfox & Brothersin vahva iPhone-osaaminen. Minigoresta näkyy hyvin mitä kundit ovat aikaisemmin saaneet aikaan.

Mitä taas kehityskuvioihin tulee, niin tätä tehdään yhteistyönä. Remedy on tietysti enemmän tuottajan kuin devaajan roolissa, mutta kaikille osapuolille on tärkeää, että Death Rally saa ansaitsemansa hienon uuden tulemisen. 

 Peli on jo hyvin pelattavissa ja hauska, mutta paljon on tietysti vielä tehtävää. Lisää sisältöä on myös tulossa tuon maaliskuun launchin jälkeenkin.”

Lisätietoja: http://www.death-rally.com

Lisää aiheesta

Väläys historiaan: Apogee, Remedy ja Death Rally

Näin syntyy uusi Death Rally – Remedyn klassikko palaa peliruuduille 

Remedyn seuraava peli: Death Rally

Näin Death Rally kääntyi DOSilta Windows-peliksi

Remedy julkaisi Death Rally -pelin ilmaiseksi