Failaa ankarasti uudessa suomipelissä – stunt-temppuja Fail Hardissa

17.01.2014 01:32 | Jukka O. Kauppinen

Hill Climb Racing- ja Benji Bananas –peleistä tunnettu oululainen Fingersoft on julkaissut uuden luomuksen, joka on Viima Gamesin kehittämä Fail Hard.  Fail Hard on rivakalla toiminnalla ladattu fysiikkapeli, jossa pelaaja ohjaa mitä erikoisimpia stunt-temppuja yrittävä hahmo, joka epäonnistuu lähestulkoon kaikessa ja on pelin aikana alati pulassa.

Pelin aiemmin julkaistua Android-versiota on ladattu yli neljä miljoonaa kertaa ja peli saapui nyt myös iOS:lle.

Kyseessä on ensimmäinen Fingersoftin ja Viiman yhteistyöprojekti.

“Olemme tosi tyytyväisiä kun saimme julkaistua pelin nyt myös iOS -alustalle. Peli on onnistunut ja työskentely Fingersoftin tyyppien kanssa on ollut hauskaa ja antoisaa”, sanoo Viiman teknologiajohtaja Visa Smolander.

Fail Hard on Fingersoftille järjestyksessä toinen yhteistyöprojekti. Julkaisutoimintaa jatketaan muutaman pelin vuosivauhtia valikoitujen tiimien ja projektien kanssa.

 

“Fail Hard sisältää juuri niitä elementtejä, joita haluamme nähdä hyvissä mobiilipeleissä. Yhtä tärkeää on se, että Viiman porukka on osaavaa ja tekee pelejä intohimolla. Tällaisten tyyppien kanssa yhteistyö toimii”, toteaa Fingersoftin liiketoimintajohtaja Jarkko Paalanen.

Lisätietoja: http://www.viimagames.com

Lisätietoja: Lataa Fail Hard iOS:lle

Lisätietoja: Lataa Fail Hard Androidille

Lisää aiheesta

Fingersoftin Hill Climb Racing ylitti 100 miljoonaan latauksen rajan 

Hittiapinapeli ilmaiseksi – Benji banaanijahdissa

Mobiilipalveluskabassa palkittiin myös suomipelejä 

Turkulainen peli jyrää Android-listoilla