UUSIMMAT

FIFA 11:n PC-versio vihdoin samalla viivalla konsolien kanssa

12.07.2010 16:00 | Miikka Lehtonen

Urheilusta pitäviä PC-pelaajia on harmittanut viime vuosina. Vaikka usean pöydällä hyrrää pelikone, jolla saatetaan pino konsoleita häpeään, olemme joutuneet pelaamaan urheilupeleinämme kämäisiä rahastusyrityksiä, jotka ovat kuin kalpeita varjoja konsolesikuvistaan. Tähän tuli nyt muutos.

EA Sports -kiho Peter Moore on kertonut brittiläiselle Computer & Video Games -pelisaitille, että tänä vuonna PC-pelaajat saavat FIFAsta prikulleen saman version kuin PlayStation 3:lla ja Xbox 360:lla futaavat veljennsäkin. ”Saatte tänä vuonna ne palkitut grafiikat ja ominaisuudet, jotka olivat ennen vain konsoleita varten, mutta optimoimme ne toki PC:tä varten”, Moore kertoi.

”FIFA:n PC-pelaajat ovat toivoneet tätä jo pitkään ja vaikka meiltä kestikin pari vuotta päästä tälle viivalle, voimme vihdoin tarjota PC-pelaajille todellisen next gen -kokemuksen.”

Loistokasta! FIFA-pelit ovat olleet jo jokusen vuoden ajan oikeasti hyviä futispelejä ja pelaan kyllä niitä mielelläni myös PC:llä, joskin taidan silti pysyä yhä suuren plasmani ja mukavan sohvani ääressä. Silti, oli jo aikakin saada PC-urheilupelit nykyiselle tasolle.

Lisää aiheesta

FIFA 11 tuo kentälle entistä aidommat pelaajat

Tarkempaa tietoa FIFA 11 -futiksen uudesta pelaajajärjestelmästä

Konami vastaa FIFAn haasteeseen parilla hassulla kuvalla

FIFA 11 uunista ulos vasta lokakuussa

Lue myös

Cataclysm-matkapäiväkirja – osa 6: Himmel! Sukeltakaa!

Arvostelu: Crackdown 2 (Xbox 360)

Arvostelu: Small World

Tulossa Red Dead Redemptioniin: zombeja ja online-pokeria

Muropaketin uusimmat