Final Fantasy 14: Endwalkeria odottaville pelaajille paljastui hyviä ja huonoja uutisia

06.11.2021 13:52 | Muropaketin toimitus

Final Fantasy 14: Endwalkeria odottaville pelaajille on kerrottu hyviä sekä huonoja uutisia.

22 miljoonaa pelaajaa kerännyt massiivimoninpeli Final Fantasy 14 saa Endwalkerin myötä ison liudan uudistuksia, lisäyksiä sekä tietenkin tarinajatkoa, mutta samalla se tietää yhden aikakauden päättymistä; Endwalker päättää nimittäin vuonna 2013 käynnistyneen nykyisen tarinakaaren.

Kyse ei suinkaan ole Final Fantasy 14:n lopusta, vaan ainoastaan sen Hydaelyn-Zodiark-tarinan päätöksestä. Onnistuneen A Realm Rebornin myötä tehdyn uudelleenkäynnistyksen myötä alkanut tarinakuvio on jatkunut tähän päivään asti läpi kolmen laajennuksen luoden valtavan monisyisen, kutkuttavan ja käsikirjoitukseltaan erinomaisen kerronnan, jonka hahmot ovat syöpyneet pelaajien mieleen. Kukaan ei vielä tiedä, miten heille ja maailmalle käy Endwalkerin päätyttyä, mutta pian FF14 avaa täysin uuden luvun pelin historiassa.

Hyvänä uutisena laajennos on nyt saanut virallisen julkaisutrailerin, joka on nähtävissä alta. Kehnompana käänteenä pelin julkaisua on siirretty eteenpäin kahdella viikolla, ja sen kimppuun päästään vasta joulukuun 7. päivänä.

LUE MYÖS: Final Fantasy 14:n uusi aika alkaa pian – Tutustuimme mullistavaan Endwalker-laajennukseen jo nyt