Fingersoft aloittaa kansainvälisen yhteistyön irkkufirman kanssa

09.07.2014 19:15 | Jukka O. Kauppinen

Hill Climb Racing –autotemppuilulla kultasuoneen iskenyt oululainen Fingersoft kasvaa hyvää vauhtia pelikehittäjästä pieneksi julkaisijaksi. Firman uusi aluevaltaus on yhteistyö irlantilaisen SixMinute-pelistudion kanssa.

Fingerisoft julkaisee irlantilaisen SixMinute-pelistudion Pick A Pet -mobiilipelin iOS ja Android -käyttöjärjestelmille. Peli on jo ladattavissa iTunesin App Storesta ja Google Play Storesta kaikkialla maailmassa.

Pick A Pet on jännittävä ja kekseliäs peli, jossa nivoutuvat yhteen pulmien ratkaisu sekä strateginen suunnittelu. Pelikokemus on yksinkertaisen viehättävä ja mukaansatempaava mutta myös vaativa. Pelin uudenlaiset tasotyypit tarjoavat ennennäkemättömiä haasteita, joiden nujertamisessa pelaaja tarvitsee lemmikkiensä erikoiskykyjä. Pelin kuluessa saataville tulee yhä uusia lemmikkejä, ja mitä pidemmälle peli etenee, sitä enemmän pelaaja joutuu miettimään, mitä lemmikkejä ottaa mukaansa. Lemmikkejä pitää myös muistaa ruokkia, jotta ne kasvavat ja saavat kaikki erikoisvoimat käyttöönsä.

Vuonna 2012 perustetun dublinilaisen SixMinuten taustalla on viisi pelialan pioneeria, jotka ovat aiemmin työskennelleet yhdessä PopCap Gamesissa ja olleet kehittämässä pelejä, kuten Bejeweled, Plants vs Zombies ja Peggle.

 

”Meille on viimeisen vuoden aikana tarjottu kaikkialta maailmasta lukuisia pelejä julkaistavaksi. Pick A Pet kiinnitti huomiomme välittömästi”, Fingersoftin julkaisujohtaja Jaakko Kylmäoja sanoo.

”SixMinute on ensimmäinen ulkomainen julkaisukumppanimme, ja on ollut todella mukavaa työskennellä tämän kokeneen ja palkitun pelitiimin kanssa.”

Lisätietoja: Pick A Pet Android

Lisätietoja: Pick A Pet iOS

Lisää aiheesta

Oulun sankarien Hill Climb –peli valittiin parhaaksi suomalaiseksi appiksi 

Mäkiautopeli nosti yhden miehen pelifirman miljoonaluokkaan 

Failaa ankarasti uudessa suomipelissä – stunt-temppuja Fail Hardissa 

Hittiapinapeli ilmaiseksi – Benji banaanijahdissa