UUSIMMAT

Flight Simulatorien poika: Microsoft Flight

17.08.2010 12:15 | Jukka O. Kauppinen

Kuten lentosimulaattoriharrastajat ikäväkseen muistavat, Microsoft sulki viime vuoden alussa Flight Simulator -sarjaa työstäneen ACES Studion. Simumiesten huominen näyttää kuitenkin aurinkoiselta, sillä lentohommia päästään jatkamaan upouudella Microsoft Flight -lentosimulaattorilla.

Microsoft ei kertonut vielä kuka simulaattorin täsmälleen ottaen tekee tai mitä se sisältää. Tai milloin se edes julkaistaan. Luvassa on kuitenkin kuulemma ”uusi näkökulma tuttuun aiheeseen”, minkä lisäksi simulaattorin luvataan sopivan niin simufriikeille kuin uusillekin uskalikoille.

Lisätietoja: http://www.microsoft.com/games/flight/

Lisää aiheesta

Flight Simulator –irtisanomiset vahvistuivat – Microsoft sulkee studioitaan urakalla

Flight Simulator -sarjan tekijöille isoa kenkää – päättyikö FS:n historia tähän?

Flight Simulator X (PC)

Lue myös

Artikkeliyhteenveto: elokuisia artikkeleja Doplhin, Ghost Recon, Move, World of Tanks, XBLA-pelit, lautapelit…

eDomen arvosteluviikko: Castlevania, Commander, Hydro Thunder Hurricane, Naughty Bear, Sniper, Starcraft 2

id Tech 5 jatkossa vain Bethesdan peleihin

Oletko pelimies? Tunnistatko pelit yhden kuvan perusteella?

Keskustelu

Minua huvittaa kovasti se, että porukka vinkuu ja valittaa kuin sikalauma näillä palstoilla siitä, miten iso ja ahne MS raiskaa PC-pelaajia sielua myöden lopettamalla PC-pelien kehityksen, mutta sitten kun jotain saadaan, on käytös vähintään yhtä kuvottavaa.

Uusi lentopeli, nimi Flight. Muuta emme tiedä, mutta näköjään joitain tämä ei sitten tunnu häiritsevän:

”Paskaa, paskaa ja vielä kerran paskaa.”
– Mistä helvetistä näin osaat sanoa?

”Naisille tehty lentopeli. Teaseriinkin tungettu joku ämmä määkimään. Varmaan voi vetää looppeja latoa päin koneen hajoamatta ja parkkeerata iltapäiväksi marketin pihalle. Lisäsisältönä shoppaussimulaattori, johon on mallinnettu hyvin aidontuntuisia alennusrynnäköitä ja mekkoja käsistä repiviä npc:itä, plus mekkojen laskokset liehuvat hyvin realistisesti.”
– Edellistä kommenttia säälittävämpi voi olla vain samanlainen sankari, kuka kuvittelee vielä olevansa hauskakin siinä samalla.

”no sitä se teettää kun Microsoft päättää vuosien tauon jälkeen ruveta rahastamaan PC:llä”

Lentosimulaattorit ja rahastaminen ovat aika lailla toisensa poissulkevia asioita.
Itse tulkitsen Flightin korjausliikkeeksi kohentuneiden talousnäkymien myötä, sekä yhtiön uudeksi yritykseksi kohentaa PC-pelimarkkinoiden tilaa konsolien vallattua turhankin paljon tilaa ja huomiota.
Windows Live ja GfW toki ovat tärkeässä asemassa siinä samalla.

jok

Naisille tehty lentopeli. Teaseriinkin tungettu joku ämmä määkimään. Varmaan voi vetää looppeja latoa päin koneen hajoamatta ja parkkeerata iltapäiväksi marketin pihalle. Lisäsisältönä shoppaussimulaattori, johon on mallinnettu hyvin aidontuntuisia alennusrynnäköitä ja mekkoja käsistä repiviä npc:itä, plus mekkojen laskokset liehuvat hyvin realistisesti.

Meniköhän nyt vähän metsään tämäkin kommentti… no sitä se teettää kun Microsoft päättää vuosien tauon jälkeen ruveta rahastamaan PC:llä kun on ensin tuhonnut kaikki hyvät PC-pelilegendat Xbox-paskajatko-osilla.

Huoh.. Kuulostaa kyllä hämärältä. Saisivatpa edes aerodynamiikan mallinnettua kunnolla niin olisi kerrankin jotain muutakin uutta kuin pelkästään karkkigraffat.

Paskaa, paskaa ja vielä kerran paskaa.
T: vuodesta 1994 lentosimuja harrastellut.

Tämä tod. näk. tulee olemaan lento PELI, huomatkaa simulaattoripäätteen puuttuminen. Toivoisin että edes GA koneet olisi kunnolla mallinnettu, en itse välitä niinkään matkustajakoneista. Kunnon GA koneet + hienot maisemat + multiplayer… Nannaa…

T: FSX julkaisusta lähtien lennellyt pilootti. :)

Ai jaa. Pitää kuitailla tiedon antaneelle ”syväkurkulle”. Kiitos oikaisusta.

”Eikös ms simut tehty 9/11 terroristi iskun jälkeen niin että ne ei enää vastaa oikealla koneella lentämistä?? ”

Öh. Ei. Ei sen enempää MS Flight Simulator -sarjan kuin minkään muunkaan lentosimun lentomallinnuksia ja ohjaamojärjestelmiä muutettu 9/11:n perusteella. WTC-tornit kyllä poistettiin häthätää FS 2002:sta.

jok

Eikös ms simut tehty 9/11 terroristi iskun jälkeen niin että ne ei enää vastaa oikealla koneella lentämistä?? Eihän se sitten enää ole simulaattori vaan lentsikka peli.

Muropaketin uusimmat