UUSIMMAT

Fortnite-kehittäjä sai tylyt nuhtelut yhdysvaltalaiselta kuluttajansuojan valvojalta

11.01.2019 14:20 | Muropaketin toimitus

Fortnitea kehittävä Epic Games on saanut perin huonon arvosanan asiakaspalvelustaan. Kyse on yhdysvaltalaisesta kuluttajansuojaa valvovasta järjestöstä, joka varoittaa kuluttajia eri yritysten toiminnasta.

Yhdysvaltalainen kuluttajansuojaa valvova Better Business Bureau -järjestö on antanut Fortnitea kehittävälle Epic Gamesille huonoimman mahdollisimman arvosanan sen asiakaspalvelusta. BBB varoittaa kuluttajia Epic Gamesin metkuista, koska järjestöllä on parhaillaan 279 erilaista sille jätettyä valitusta käsittelyssä.

Suurin osa näistä valituksista on tullut sellaisilta pelaajilta, joita on syytetty ilman perusteita huijaamisesta ja epäreilusta pelistä ulos sulkemisesta. Muita puolestaan pännii se, ettei Epic halua korvata luvatta tehtyjä pelin sisäisiä ostoja sekä se, että peli ei lähtökohtaisesti toimi.

Kaikista valituksista jopa 247 on yhä vailla minkäänlaista vastausta.

Epic Gamesin edustajan mukaan yrityksellä ei ole mitään tekemistä BBB:n kanssa, ja se on ohjannut kaikki järjestölle suunnatut valitukset Epicin omaan käyttäjätukeen. BBB puolestaan on todennut, ettei se ole saanut Epiciin yhteyttä lukuisista yrityksistä huolimatta, mainitsee Variety-julkaisu.