Uusimmat

GameSpot uppoaa Kane & Lynch -draaman myötä

05.02.2008 00:53 Miikka Lehtonen

Pelitoimittaja Jeff Gerstmannin potkujen jälkimainingit tuntuvat edelleen. Hetken näytti jo siltä kuin GameSpot olisi päässyt rakentamaan kohti parempaa tulevaisuutta, mutta saitin veteraanitoimittajille näyttää riittäneen.

Viime kuussa saitin jättivät yli 600 artikkelia kirjoittanut veteraani-freelancer Frank Provo, sekä GameSpotin arvosteluvastaava Alex Navarro. Kumpikin ilmoitti syykseen selkeästi Gerstmannin kokeman kohtelun, sekä paikkaa pyörittävien CNet-pukumiesten surkean bisnestajun.

Ihan kuin tämä ei vielä olisi riittänyt, myös Ryan Davis, toiseksi viimeinen saitin pitkäaikaisista kirjoittajista ja Gerstmannin hyvä ystävä, on ilmoittanut jättävänsä GameSpotin. Myös Davis ilmoitti suoraan saaneensa tarpeekseen surkeista pomoistaan ja ystävänsä kohtelusta.

Niiden parin jäljellä olevan veteraanin lähtöä odotellessa voi pohtia kaverusten tulevaisuuden visioita. Tiettävästi Gerstmann ja GameSpotin jo aikaa sitten syrjään siirtynyt perustaja ovat pystyttämässä omaa pelisaittiaan, joka lähtisi haastamaan nykyään CNetin omistavaa GameSpotia. Tähän paikkaan sallittakoon pari arvausta ex-GameSpot-väen todennäköisestä uudesta työpaikasta.

Alkaakin näyttää vahvasti siltä, että kun tapauksen pölypilvet hälvenevät, ennen arvostetusta ja luetusta GameSpotista ei ole jäljellä kuin rauniot. Mutta entä se tapauksen toinen osapuoli, pelitoimittaja Gerstmann? Jeff on – kuten hänen bloginsakin nimestä voi päätellä – yhä hengissä ja jatkaa yhden miehen voimin rakastamiensa pelien käsittelyä.

Lue lisää eDomesta

Mainostaja jyrähti – liian huono arvosana maksoi pelitoimittajan työpaikan

Selittelyn makua? ”Mainostajilla ei vaikutusta Gerstmannin potkuihin”, väittää GameSpot

Huonot arvostelut veivät jenkkilehden julkaisijoiden mustalle listalle

Kane & Lynch –draama jatkuu – Eidos väärensi arvosanoja