UUSIMMAT

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editionin julkaisu epäonnistui niin pahasti, että PC-versio vedettiin heti pois myynnistä

12.11.2021 16:13 | Muropaketin toimitus

Teknisistä ongelmista kärsivä Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition on saanut faneilta täystyrmäyksen lukuisten bugien vuoksi. Rockstar päätyikin vetämään PC-version kokonaan myynnistä ainakin väliaikaisesti.

Koska Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editionin PC-versio on toistaiseksi saatavilla ainoastaan Rockstar Games Launcherin kautta, ei peliä pysty tällä hetkellä ostamaan mistään PC:lle, sen jälkeen kun Rockstar veti pelin pois myynnistä. Aiheesta kertoi Eurogamer.

On vielä epäselvää, johtuuko pelin poisveto myynnistä itse peliin liittyvistä teknisistä ongelmista, vai Rockstar Games Launcheriin liittyvistä ongelmista. Koko palvelu on nimittäin tällä hetkellä alhaalla, eikä sen kautta ole tällä hetkellä mahdollista ladata mitään peliä.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition on kuitenkin tälläkin hetkellä ostettavissa PlayStationille, Xboxille ja Nintendo Switchille. Pelin hankintaa harkitsevien kannattaa kuitenkin muistaa, että monet fanit ovat valittaneet laajoista suorituskykyongelmista ja muista bugeista myös konsoleilla.

Muropaketin uusimmat