Uusimmat

GRAW2 testiin kotisohville

31.01.2007 13:40 Mikko Rekola

Ubisoftin Ghost Recon Advanced Warfighter 2:n demo on julkaistu Xbox Liven kauppapaikalle. Toistaiseksi vain kultajäsenille tarkoitettu demo on kooltaan 625 megatavua.

Demo sisältää osan pelin toisesta tehtävästä, jossa ollaan pelinsarjan edellisestä osasta tutun Scott Mitchellin saappaissa Meksikossa. Siinä otetaan tuntumaa myös paranneltuun pelimekaniikkaan ja vaihtuviin sääolosuhteisiin.

Lopullinen peli sisältää 12 tehtäväkokonaisuutta ja 14 moninpelikampanjaa. Uudistuksena nähdään muun muassa neljän tehtävän pituinen yhteistyökampanja, joka on suunniteltu vähintään kahdelle pelaajalle.

Suositun pelisarjan jatko-osa nähdään ensin Xbox 360:llä. Myöhemmin vuoron saavat PSP, PC ja PlayStation 3. Xbox 360:lle julkaisupäivä on näillä näkymin 9.3. Huhujen mukaan pelistä tulee vielä erillinen moninpelidemo ennen julkaisua. Ubisoft ei ole toistaiseksi vahvistanut tietoa.

Advanced Warfighter 2 on jatkoa Ubisoftin Rainbow 6 –sarjasta erkaantuneelle Ghost Recon –sarjalle. Eli pelin alasarjalla on jo oma alasarjansa. Ensimmäinen GRAW ilmestyi viime vuonna ja Ghost Recon –pelejä on julkaistu vuodesta 2001. Ensimmäinen Rainbow Six puolestaan ilmestyi 1998, tuolloisen Red Storm Entertainment –studion kautta.

Lue lisää eDomesta:

Ghost Recon Advanced Warfighter (Xbox 360, Xbox, PS2, PC)

Ghost Recon Advanced Warfighter (pc)

Tom Clancy’s Ghost Recon 3: Advanced Warfighter –ennakko (pc, 360)

Tom Clancy’s Ghost Recon 2 (pc, GC, PS2, Xbox)

Tom Clancy’s Ghost Recon 2: Summit Strike (Xbox)

Rainbow Six Vegas (PC, PS3, Xbox 360)

Ghost Recon (NTSC) (GC)

Tom Clancy’s Ghost Recon: Jungle Storm (PS2)

Tom Clancy’s Ghost Recon: Jungle Storm (N-Gage)

Ghost Recon: Island Thunder (Xbox)

Rainbow Six -sarja suuntaa uhkapelien syntiseen kaupunkiin – Rainbow Six Vegas

 

Mikä Clancy-toimintapelisarjoista miellyttää eniten?

Katso tilanne vastaamatta