UUSIMMAT

Halon ammattipelaajista tv-ohjelma? – 343 Industries julkisti Halo 5 -realityn

02.12.2016 20:00 | Muropaketin toimitus

halo_5_arv-galleria-0035

343 Industries on julkistanut Halo 5:een liittyvän reality-sarjan. Tulevassa tv-ohjelmassa tullaan oletettavasti seuraamaan elektronisen urheilun ammattilaisia.

Halo-kehittäjä 343 Industries on julkistanut alkaneensa yhteistyöhön reality-sarjoista tunnetun Pilgrim Media Groupin kanssa. Tekeillä on peliyhtiön mukaan Halo 5: Guardiansiin pohjautuva reality-ohjelma.

GameSpotin mukaan muun muassa American Chopper -sarjasta tunnetun Pilgrimin sarja tulee keskittymään Halo 5:n ammattipelaajien maailmaan. Halo on yksi maailman suosituimmista elektronisen urheilun konsolipeleistä, ja Microsoft perusti sille viime vuonna myös oman maailmanmestaruusturnauksensa, Halo World Championshipin.

Tarkempia tietoja Halo 5 -realitysta ei vielä ole kerrottu, mutta 343 Industriesin mukaan lisätietoja julkistetaan Halo Championship Series Pro Leaguen finaalien yhteydessä 10.-11. joulukuuta.

Halo ei ole ensimmäinen videopeli, jonka on tänä syksynä kerrottu kääntyvän tavalla tai toisella televisioon. Lokakuussa kerroimme, että suosittu mobiilipeli Candy Crush Saga tulee kääntymään tv-kilpailuksi Lionsgate TV:n toimesta. Elokuvayhtiönä paremmin tunnettu Lionsgate on mukana myös Halo 5 -realityn taustalla olevassa Microsoftin ja Pilgrim Media Groupin yhteistyössä.

Halo
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat