UUSIMMAT

Haluatko ajaa ratikalla? Saksalaissimulaattorit mahdollistavat senkin!

21.12.2011 13:55 Jukka O. Kauppinen

Ah, nuo veikeät saksalaiset ja heidän [mikätahansaliikkuvalaite]-simulaattorinsa. Virallinen saksasimulaattoriasiantuntijamme Juho Anttila tamppaa juuri parhaillaan laskettelurinteitä ajokuntoon, mutta jos lumihommat eivät kiinnosta, niin mitäs jos lähdettäisiin vaikka San Franciscoon?

Kuulun jenkkikaupungin rinteitä pitkin mönkii muun muassa kuuluisia kaapeliratikoita, joilla pääsee ajamaan Astragonin uusimmassa huimasimulaattorissa: Bus & Cable Car Simulator San Francisco.

Tuotekuvausta lainatakseni:

Ohjaa huolellisen tarkasti mallinnettuja ikonisia ratikoita realistisessa simulaatiossa, jossa kaupunkia mennään ristiin rastiin kilometrikaupalla. Vaihtoehtoisesti voit myös ottaa ohjat sähköbussista tai perinteisestä dieselbussista.

Sinun on tarkkailtava kulkuneuvojasi huolella ja vaihdettava niiden vioittuneita osia. Tämä pitää kulkupelisi huippukunnossa ja ennen kaikkea aikataulussa. Mukautettu uramoodi palkitsee pelaajaa huolellisesta ajamisesta ja rankaisee huonoista suorituksista.

Koe San Franciscon uskollisesti mallinnettujen katujen heräävän eloon sen satoine teineen, mäkineen ja historiallisine valtaväilineneen. Unohtaa ei saa myöskään Golden Gate Bridge -siltaa, jota Hollywood niin rakastaa. Maantieteellisten haasteiden lisäksi kaupungissa kulkee jalankulkijoita ja muita kulkuneuvoja. Näistä johtuen pelaajan on oltava silmä tarkkana ja navigoitava huolellisesti kaupungin kaduilla, sillä yhtäkkiä voi joutua käyttämään jarrua!

Italicsin kohdalla repesin.

Isoja hommia edessä helmikuussa.

Lisätietoja: Bus & Cable Car Simulator San Francisco

Lisää aiheesta

Garbage Truck Simulator 2011 (PC)

Farming Simulator 2011 (PC)

Forklift Truck Simulator 2009 (PC)

Lue myös

Arvostelussa Ison Peukun arvoinen Trine 2!

Blizzard julkisti BattleTagit

Kingdoms of Amalur: Reckoning -ensikosketus – miten fantasian all-stars-tiimi onnistuu?

Steamin pelätty jouluale alkoi, haluatko voittaa kaikki Steam-pelit?