Hardcore-pelaajille suunnattu selviytymispeli Subterrain ilmestyy pian PS4:lle

23.01.2017 13:00 | Muropaketin toimitus

PlayStation 4:lle ilmestyvä indiepeli Subterrain tarjoilee tekijöiden mukaan vanhan koulukunnan hardcore-selviytymistä. Pelissä kamppaillaan eloonjäämisestä Marsin maanalaisessa siirtokunnassa.

PlayStation 4:lle julkaistaan vielä tällä viikolla selviytymispeli, joka pitäisi olla haastavaa pelikokemusta kaipaavien mieleen. Pixellore Inc -studion kehittämän Subterrainin luvataan nimittäin olevan ”maanalainen, vanhan koulukunnan selviytymispeli”.

Subterrain sijoittuu vuoden 2050 Marsiin, jossa pelaaja heitetään siirtokunnan viimeisen eloonjääneen, tohtori Westin saappaisiin. Kehittäjä Saehoon Lee kuvailee PlayStation Blogissa Subterrainin olevan avoimen maailman selviytymispeli, jossa ei ole ennalta määrättyjä tehtäviä:

– Sinun täytyy kokeilla ja löytää omat keinosi selviytyä.

Leen mukaan pelaajan lopullisena tavoitteena paeta planeetalta, ja tämä edellyttää varusteiden rakentelua ja päivittittämistä, sekä tietysti elossapysymistä:

– Tehtävä ei ole helppo, sillä et kamppaile vain omia ruumillisia tarpeitasi vastaan, vaan käyt myös kilpajuoksua ajan kanssa. Maailma ympärilläsi kehittyy koko ajan ja uhkia tulee enemmän. Saat maksaa huonoista päätöksistäsi. Siirtokunta tulee lopulta selättämään sinut.

Subterrain ilmestyy PlayStationin virallisen sivuston mukaan perjantaina 27. tammikuuta, mutta PlayStation Storessa peliä ei ole vielä listattu. Alta näet pelin julkaisutrailerin.

indiepeli
Kaikki jutut aiheesta