HD-uusintaversioiden loputon tulva jatkuu: Darksiders 2 on seuraava yrittäjä

01.06.2015 14:00 | Miikka Lehtonen

Vuosi 2015 ei ole vielä puolivälissäänkään, mutta voin jo nyt jakaa Domen ”lopettakaa jo!” -palkinnon HD-uusintaversioille. Nykyään ei mene viikkoakaan ilman uuden HD-pläjäyksen julkistamista. Tämän viikon putken avaa Darksiders 2.

Niin, Darksiders 2. THQ:n viimeisten pelien joukkoon jäänyt toimintaseikkailu, joka sai kohtalaisen arvostelumenestyksen ja kohtalaiset myynnit. Pelihän julkaistiin alunperin PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle, sekä toki myös PC:lle. Nyt tulossa on uusintaversio PlayStation 4:lle, jonka kehutaan sitten vihdoin pääsevän konsoleillakin 1080p-resoluutioon ja 60 FPS:n ruudunpäivitysnopeuteen.

Itse versiosta ei tiedetä vielä kuin nimi — Darksiders 2 Death-initive Edition (voih) — ja se, että se ilmestyy PlayStation 4:lle tämän vuoden aikana. Uutiset kun juontavat juurensa Amazon-verkkokaupan sivuilla piipahtaneeseen listaukseen, joka poistettiin pikavauhtia. Darksiders-sarjan oikeudet omistava Nordic Games ehti tosin jo kommentoimaan, että tottahan tämä on. Lisätietoja tulee myöhemmin, mikäli joku niitä kaipaa.

Lähde: Gamespot