Hearthstonen seuraava lisäri tuo mukanaan yli 100 uutta korttia

02.10.2014 10:00 | Juho Anttila

Blizzardin mitä mainioin digitaalinen korttipeli, Hearthstone on kerännyt melkoisesti suosiota. Peli on jo laajentunut yksinpeliin keskittyvän Curse of Naxxramas -lisärin muodossa, eikä vauhti ole suinkaan hidastumaan päin. Suunnitteilla oleva seuraava lisäri tuo peliin mukaan aika paljon lisää sisältöä.

Blizzardin Jason Chayesin mukaan firma aikoo sekoittaa pakkaa hieman totuttua enemmän. Seuraava lisäri sisältää nimittäin yli 100 uutta korttia. Määrä on sen verran suuri, että totutut kuviot menevät varmasti sekaisin yhdeltä jos toiseltakin pelaajalta. Tämähän ei toki ole huono asia, sillä mikään ei tapa keräilykorttipeliä niin kuin uusien korttien virran tyrehtyminen.

Chayes visio, että jos uusi lisäri toimii hyvin, Blizzard saattaa jatkossakin jatkaa Curse of Naxxramasin ja toisaalta pelkkään moninpeliin keskittyvän lisäosan viitoittamalla tiellä. Tämä tarkoittaisi sekä Curse of Naxxramasin kaltaisten yksinpeliseikkailujen että korttilisäreiden yhdistelemistä.

Uudella lisärillä ei ole toistaiseksi ainakaan julkisuuteen vuodettua julkaisupäivää. Uutisia aiheen tiimoilta on kuitenkin luvassa hyvinkin pian. Blizzardin vuotuiset BlizzCon-messut pidetään marraskuun 7. päivä ja olisi pieni ihme, jos tuolloin tarjolla ei olisi myös Hearthstone-aiheista kerrottavaa.

Lähde: Polygon

Lisää aiheesta

Hearthstonea on ladattu jo 20 miljoonaa kertaa

Kun Leeroy Jenkins törmäsi nerffimailaan – Hearthstone tasapainottuu

Blizzard kuuntelee pelaajia – värväsi huippupelaajan kehittämään Hearthstonea

Muropaketin uusimmat