Uusimmat

Heinäkuun PlayStation Plus -pelit vievät suoraan helvettiin

30.06.2016 14:00 Miikka Lehtonen

Heinäkuun PlayStation Plus -ilmaispelit on julkistettu. PlayStation 4 -pelurit saavat mukavaa pelattavaa ja vähän bonuskivaakin, mutta PlayStation 3:n omistajille jää käteen hyvin tyhjä luu.

Heinäkuun PlayStation Plus -tilaajien ilmaispelit ovat täällä. Siis julkistuksen osalta, ladattavissa pelit ovat vasta ensi viikolla. Valikoiman helmi heinäkuulle lienee Saints Row: Gat Out of Hell, joka on Saints Row 4 -pelin itsenäinen lisäsisältöpaketti. Siinä pelin tarinassa kuollut Johnny Gat huomaa olevansa helvetissä ja yrittää paeta sieltä aseet laulaen, kuinkas muuten. Kuukauden toinen PlayStation 4 -peli on valikoimaan suoraan julkaistava Furi, joka kehuu olevansa kokoelma loputtomia pomotaisteluita.

PlayStation 4 -tarjonta ei suinkaan lopu tähän, sillä Epicin MOBA-peli Paragon kurvaa myös valikoimaan. Kyseessähän tulee olemaan ilmaispelattava peli, jonka beta aukeaa nyt kaikille PlayStation Plus -tilaajille. Nämä saavat myös samaan syssyyn varustepaketin, joka sisältää haastekenttiä ja muuta mukavaa.

Mutta entä sitten ne muut alustat? Valitettavasti viime kuukausien trendien mukaisesti PlayStation 3 -väelle jää kätiin tyhjä arpa, sillä Fat Princess ja Call of Juarez: Bound in Blood eivät todellakaan ole tuoreita tai hirvittävän hyviä pelejä. Vita-kansa saa persoonallisen, mutta ongelmallisen Oreshika: Tainted Bloodlines -roolipelin, sekä Prince of Persia: Revelationin, joka lienee PSP-peli. Eipä siis hirveästi hurraamista tässäkään.

Pelit ilmestyvät ladattavaksi ensi keskiviikkona.

Miikka Lehtonen

Muropaketin uusimmat