Uusimmat

Huhupartio: Ilmaispelattava Warframe tulossa Xbox Onelle

01.01.2014 12:00 Juho Anttila

Digital Extremen scifiräiskintä Warframe ei ole ihan kauhean hyvä peli. Geneerisiä ruskeanharmaita käytäviä tarjoileva kokemus ei montaa omaa ideaa esittele, ja nekin vähät ennalta arvattavalla tavalla. Pelillä on kuitenkin yksi etu moniin kilpailijoihin nähden: se on ilmainen.

Tähän saakka Warframe on ollut saatavilla vain PC:lle ja PlayStation 4 -konsolille. Ottaen huomioon uuden PlayStationin vielä kovin kapean pelivalikoiman Warframellekin on ollut paikkansa. Huhujen mukaan pelin konsoliyksinoikeus on kuitenkin päättymässä ja se nähdään pian myös Xbox One -konsolilla.

Tuleva Xbox One -julkaisu on ollut pääteltävissä ikärajoista päättävän PEGI-komitean listauksista. Warframen Xbox One -julkaisu komeilee nimittäin kyseisellä listalla, mikä yleensä ennakoi tulevaa julkaisua. Aiempien huhujen mukaan PlayStation 4 -yksinoikeuden piti alun perinkin kestää vain kolme kuukautta, joten jos tämä huhu pitää kutinsa, Warframen kimppuun pääsee myös Xbox One -konsolilla jo aivan pian. Digital Extreme ei ole toistaiseksi suostunut vahvistamaan huhuja.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Arvostelussa PlayStation 4 –julkaisupelit: Assassin’s Creed IV, Knack ja Warframe

Tältä se näyttää: Warframe PlayStation 4:llä

Star Trek –ohjaaja loukkaantui huonosta pelistä