UUSIMMAT

Huhupartio: Resident Evil -uusioversiointi jatkuu kutosella

21.11.2015 20:00 | Juho Anttila

Capcom on lähtenyt klassisen Resident Evil -sarjansa kanssa mukaan uusintaversiokelkkaan oikein kunnolla. Alkuperäinen Resident Evil pistettiin jo uusiksi, Resident Evil Zero HD on tulossa ensi vuoden alussa ja myös rakastettu Resident Evil 2 saa pian uusioversion. Eikä vanhan toisto tähän lopu.

Tarkkasilmäiset nettikyylät huomasivat, että Resident Evil 6:n PlayStation 4 – ja Xbox One -versiot löytyivät korealaiselta pelien ikärajoja määrittelevän komitean listalta. Lähde on siinä mielessä luotettava, että Resident Evil Revelations -pelin Xbox 360 – ja PlayStation 3 -versiot löytyivät kolme vuotta sitten samalta listalta jo ennen virallista julkistamistaan.

Resident Evil 6:n kohdalla Capcom ei ole vielä tehnyt minkäänlaisia virallisia julkistuksia. Firman strategiaan uusioversiointi kyllä sopii mainiosti, sillä Capcom on itsekin julistanut vanhojen hittiensä HD-versioiden olevan yksi sen päästrategioista. Harmi kyllä Resident Evil 6 edustaa sitä sarjan ehkä heikointa antia, joten tämän uusioversion mielekkyyttä on vaikea ymmärtää.

Lähde: Videogamer

Lisätietoja: Resident Evil –kotisivu

Lisää aiheesta

Resident Evil -kehittäjät keskittyvät virtuaalitodellisuuteen

Resident Evil 2 -uusioversio tappoi Resident Evil 2 -uusioversion

Resident Evil 2 uudelleenversioidaan