UUSIMMAT

Huhupartio: Seuraava Mass Effect 3 -DLC hyödyntää yksinpelissä tehtyjä valintoja

03.02.2013 14:00 | Juho Anttila

Pelien päivitykset sisältävät usein tietoja, jotka liittyvät tulevaan sisältöön. Syyt tähän ovat teknisiä, mutta sivuvaikutuksena päivityspakettien kampaamisesta paljastusten toivossa on muodostunut joillekin tahoille suoranaista kansanhuvia. Nyt mielenkiintoisia tietoja on kaivettu esille Mass Effect 3:n uusimmasta päivityksestä.

Aiemminkin paikkansapitäviä paljastuksia tehnyt nimimerkkiä TSA_383-käyttävä nettisankari on löytänyt uusimmasta päivityksestä vihjeitä, joiden mukaan Mass Effect 3:n seuraava moninpelilaajennus hyödyntäisi pelaajien yksinpelissä tekemiä valintoja ja yksinpelitilannetta. Tämä sopii yhteen Redditiin aiemmin vuodettujen tietojen kanssa, joiden mukaan seuraava lisäri kantaisi nimeä The Reckoning ja sisältäisi tukun uusia yhteistyötehtäviä.

Yksinpelidataa hyödyntävät yhteistyötehtävät herättävät epäilyksen siitä, että tulevat tehtävät liittyisivät nykyisiä huomattavasti tiiviimmin yksinpelitarinaan. Onko kyse mahdollisuudesta pelata yksinpelitarinan merkittävimpiä taisteluita kavereiden kanssa vai jotain aivan muuta, jää nähtäväksi.

Bioware on luvannut virallista tietoa seuraavasta ladattavasta lisäsisällöstä parin viikon kuluttua. Samalla kyse on todennäköisesti Mass Effect 3:n viimeisestä laajennuksesta, sillä työ seuraavan Mass Effect -pelin parissa on jo alkanut ja suuri osa Mass Effect 3 -tiimistä on siirretty muiden projektien pariin.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Vuoden toiseksi paras peli: Mass Effect 3

Mass Effect 3:n tuorein DLC ei juuri hurraa-huutoja irroittanut

Seuraava Mass Effect tulee Montrealista

Keskustelu

Ei vitsi… Selvisipähän miksi tuo saamarin kommentti tulee joka kerta uutisiin johon se ei edes liity. LastPass näköjään täyttää tuon kentän ja kirjaa sisään samalla… näköjään pitää otaa autologin pois päältä ettei näin käy joka kerta.

Ja eiköhän tuo viimeistään kaadu siihen kun tv-sarjan tekijät uhkaa haastaa Minecraft ”modin” tekijät oikeuteen, jos ei eivät lopeta pelin tekemistä.

Jos tekevät jotain delsuja, niin voisivat tehdä mieluummin kunnollista yksinpelisisältöä. Moninpeli on täysin turha osa-alue ME3:ssa.

Tuo uusin pätsin oli kyllä melkoinen tuotos, korjasi peräti kaksi pikkubugia. Sen sijaan mm. isot, pelimekaniikkaa rikkovat bugit (esim. Ashleyn Marksman-taito) ovat yhä korjaamatta. Voisivat tehdä noille jotain ennen kuin lopullisesti jättävät ME3:n taakseen.

Muropaketin uusimmat