Huhupartio: uusi Deus Ex on liian monimutkainen konsoleille

26.11.2009 12:00 | Miikka Lehtonen

Deus Ex. Siinäpä pelisarja, joka toimii kunnon vuoristorata-efektin ruumiillistumana. Ensimmäistä peliä palvotaan edelleen PC-pelaajien keskuudessa, kun taas toinen osa sai osakseen miltei yleismaailmallista dissausta. PC-miehet osoittavat herkästi sen suuntaan, että kakkososa suunniteltiin konsolit mielessä ja siitä tuli näin sangen yksinkertainen. Tämä ei tunnu olevan kolmososassa ongelmana.

Uutiset saapuvat pöydällemme sen verran monen mutkan kautta, että niitä ei vielä tässä vaiheessa uskalla pitää kuin huhuina, mutta Bit-tech.net tietää kertoa, että tulevaa Deus Ex 3 -peliä ei nähdä konsoleilla. Eidoksen ja Square Enixin ensimmäinen yhteistyön hedelmä on jo aiempien puheiden perusteella tiedetty kovin ykkösosan kaltaiseksi, mikä voi osoittautua huonoksi jutuksi konsolipelaajille.

”On varmistettu, että peli tulee olemaan cyberpunk-tarina, joka tapahtuu ennen ensimmäisen pelin tapahtumia, eikä sitä julkaista sen monimutkaisuuden takia konsoleille”, Bit-tech väittää asiaa koskevassa uutisessaan.

Samaan syssyyn voisi alkuperäisen pelin perään haikaileville kertoa, että alkuvuodesta mainostamamme eeppinen The Nameless Mod, yli seitsemän vuotta viritelty total conversion, on vihdoin valmis. Modista julkaistiin äskettäin versio 1.4, joka on tiimin oman mielipiteen mukaan se lopullinen versio. Imaise ja testaa!

Linkki: The Nameless Mod

Lisää aiheesta

Deus Ex -modi vie pelaajat Internet-sodan keskelle

Deus Ex 3 -suunnittelija: Deus Ex oli liian hidastempoinen

Onko tässä näkymiä Deus Ex 3:sta?

Deus Ex 3 palaa sarjan juurille

Lue myös

Steamissa viiden päivän hurja aleputki

Bännätty pelaaja sekosi ja haastoi kaikki oikeuteen

Activision pesee syntinsä verirahalla

Muropaketin uusimmat