Uusimmat

Hulluna Liisaan

13.05.2011 11:32 Jukka O. Kauppinen

Joillekin melkeinpä puolimuinainen American McGee’s Alice  -peli on palvonnan arvoinen peli. Ja syystä, yhtä happoisia pelejä ei ole montaa tehty. Hulluutta on luvassa lisää 16. kesäkuuta, kun EA julkaisee Spicy Horse -studion luoman jatko-osan. Liisa on taas hulluna, kun Alice: Madness Returns saapuu.

Alice vapautetaan mielisairaalasta ja toimitetaan Lontooseen psykiatriseen hoitoon. Painajaisten kaltaiset hallusinaatiot kuitenkin jatkuvat ja sekoittavat todellisuuden ja kuvitelman rajaa. Alice etsii pelastusta tuskaan, mutta ei kykene ratkaisemaan outojen muistojen, unien ja visioiden tuomia pelottavia kuvia.

Alicen ennakkotilaajille luvataan kaupan päälle ”mahtava soundtrack”.

Alice: Madness Returns – The Complete Collection on puolestaan vain PC:lle julkaistava erikoispainos, joka sisältää nykykoneille sovitetun ja remasteroidun version alkuperäisestä American McGee’s Alicesta. Paketti on saatavissa yksinomaan digilatauksena EA Storesta.

Lisätietoja:http://AliceMadnessReturns.com

Lisää aiheesta

Wiikon wanha: American McGee’s Alice

Se kaikkien aikojen hämmentävin, pelottavin ja huimin Liisa-tulkinta ei kuitenkaan ole uusin elokuva. Ehei. Sen pokaalin vie kevyesti vuonna 2000 julkaistu PC-peli American McGee’s Alice.

Lue myös

3rd Birthday (PSP)

Battlefield 3 – ”kaikki on kiinni ideasta ja toteutuksesta”

Deus Ex: Human Revolution -ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

Warhammer 40k: Space Marine lunastaa K18-ikärajansa

Muropaketin uusimmat