UUSIMMAT

Ilmainen Battlefield 3 houkutteli huijariarmadat pelin pariin

30.05.2014 11:00 | Miikka Lehtonen

Tapahtui eilen: EA ilmoitti jakelevansa Originin välityksellä ilmaista Battlefield 3:a kaikille halukkaille. Ja halukkaitahan riitti, valitettavasti usein arveluttavin tavoittein: bannattujen pelaajien määrä kun räjähti hetkessä.

Originin ”talo tarjoaa” -ilmaispelikampanjan tuorein ilmaiskiva on Battlefield 3, muutaman vuoden takainen mutta edelleen sangen muikea nettiräiskintä. Ottajia on selvästi riittänyt, sillä pelaajamäärät ovat tiettävästi kasvaneet nopeasti. Ja kuten aina ilmaispelien kanssa käy, kaikki eivät pelaa aivan puhtailla jauhoilla.

Battlefield 3 -pelaajien rehellisyyttä valvova Punkbuster on nimittäin käynyt ylikierroksilla valtaisien huijariarmeijoiden edessä. Viimeisen 24 tunnin aikana on nimittäin bännätty kahdeksan kertaa enemmän huijareita kuin viimeisen 30 päivän aikana yhteensä. Se on aika valtava hyppäys, se. Kiva tietenkin kuulla, että PunkBuster sentään toimii.

Bännitilastoja voi tarkastella PunkBusterin sivustolla.

Lähde: PunkBuster

Lisää aiheesta

Haluatko Battlefield 3:n ilmaiseksi? Nyt sitä olisi jaossa

 

Keskustelu

Jokainen voi tarkistaa mistä maasta ne cheettarit tulee…Kolmasosa koko huijaavasta pelaajakunnasta tulee tuolta itänaapurista? En tiedä miksi se on näin mutta asenne on vissin sellainen että kusettamalla kaikessa ja kaikkialla ei ainakaan maine parane jos sitä nyt on koskaan ollutkaan. Ihan järkyttävää katsottavaa nuo pelien bannilistat. Jenkit vs. Venäjä jos tämä nyt jostain kertoo niin kansakunnan asenteesta ainakin jotain. Jos yleinen ajattelu on sitä että kaikkialla voi mennä sieltä missä aita on matalin niin kait se näkyy sitten myös tässä.

Muropaketin uusimmat