Ilmaista Dragon Age -seikkailua Facebookissa

16.03.2011 21:00 | Tero Lehtiniemi

Dragon Age II:n julkaisua juhlistettu monin tavoin, ja näistä yksi on pitkään betatestauksessa ollut Dragon Age Legends. Nyt testaus on kuitenkin saatu päätökseen, ja Dragon Agen Facebook-inkarnaatio on nähnyt päivänvalon. Domen toimitus on kaikessa hiljaisuudessa hieman testaillut peliä, ja Facebook-mittakaavassa kyse on ihan pätevästä seikkailusta.

Pohjimmiltaan kyse on yksinkertaisesta taktisesta roolipelistä, jossa pelaaja luo Dragon Agen mekaniikan puitteissa hahmon, jolla sitten lähdetään valloittamaan maailmaa. Pelaaminen on yhdistelmä yksinkertaista linnanrakentelua ja Heros of Might & Magic -henkistä taktista taistelua, hahmonkehitys hoidetaan supistettuna versiona siitä mihin Dragon Ageissa on totuttu.

Facebook-mittapuulla kyse on siis ihan ”oikeasta” pelistä, ei simppelistä Zynga-rahastuksesta. Vaikka pelistä täysipainoisesti nauttiminen vaatiikin paljon pelaavia kavereita (näiden hahmot tulevat käyttöön taisteluissa) tai oikean maailman rahalla ostettavia crownseja, pohjimmiltaan peli on ilmainen ja Bioware on luvannut kehittää sitä myös jatkossa. Lisäksi sitä pelaamalla saa esineitä Dragon Age II:ssa, mikäli liittää Facebook-tunnuksensa EA:n tiliin ja sitä kautta Liveen tai PSN:ään.

Jos ei muuten niin kannattaa kokeilla edes ilmaisten esineiden verran, neljä ensimmäisistä esineistä saa parin illan satunnaisella pelailulla.

Linkki: Dragon Age Legends

Lisää aiheesta

Facebook-seikkailu Dragon Age Legends betassa

Haluatko Dragon Age II -bonuksia? Hyppää Facebookiin!

Lue myös

Assassin’s Creed Brotherhood: The Da Vinci Disappearance (PC, PS3, Xbox 360)

Ensitestissä ilmainen morppi Allods Online

EA: ”WoWin pelaaminen on kuin lukisi ostoslistaa”

Modern Warfare 2:n lentokenttäkohtaus mursi ääninäyttelijät

Muropaketin uusimmat