Söpöllä pikselifarmipelillä on kohta jo miljoona pelaajaa

13.04.2016 14:00 | Miikka Lehtonen

Stardew Valley on kuin tuore versio maanmainioista Harvest Moon -peleistä. Kivassa ja sympaattisessa pelissä pyöritetään omaa farmia ja tutustutaan läheisen kaupungin asukkaisiin. Yleisökin on löytynyt, sillä Stardew Valley on käynyt kohta kaupaksi miljoona kertaa.

Steam-pelimyyntejä seuraava SteamSpy-sivusto pitää kirjaa muun muassa pelien omistajien määrästä ja siitä, miten niiden hinnat ovat kehittyneet ajan myötä. Helmikuussa julkaistu Stardew Valley sai heti julkaisustaan saakka mukavasti näkyvyyttä ja sitä myöten myös myyntejä. Vaikka hinta on ollut vakaasti 14,99 taalan kohdalla julkaisusta saakka, omistajia on kohta jo miljoona. Tuoreimpien tilastojen mukaan peliä on myyty Steamissa 927 363 kappaletta ja uusia omistajia tulee yli 20 000:n viikkotahdilla.

Käytännössähän tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että pelin yksinäinen kehittäjä on tienannut vuosia työstämänsä intohimoprojektinsa avulla jo aika mukavat massit. Pelin jatkokehitys siis toteutuu ja suunnitelmat ovat kovia. Kehittäjä haluaisi lisätä peliin muun muassa yhteistyötilan, sekä paljon uutta sisältöä.

Erinomaisen symppis peli, joka ansaitsee menestyksensä. Fiiliksiä voi hakea vaikka oheisesta videosta.

Muropaketin uusimmat